SLM Herkese günaydın öncelikle.Benim knight online da bir sorun var knight online tıklıyorum.Sonra oyuna Id ve passaport yazma yerine gelince birden atıyo sonra ekrana bi tablo geliyo cod faild diye.alttada xtrap control diyo.sizce bunu nasıl düzelte bilirim.yardımcı olurmusnz şimdşden teşekkur ederım.
knight online xtrap
nasıl güncelleştiricem yardım için teşekkurler.
xtarp ile giriyosan yeni sürümü çıktığında giremezsin eror verir hedef buldan girersen orda update var onu tıklaman yetecektir kolay gelsin.
http://forum.donanimhaber.com/m_14294773/tm.htm
bu adreste nasıl cozülecegi anlatılıyor ben yaptım oldu umarım işine yarar kolya gelsın bu arada server ney?
slm soledıgın ısın sagolda ben host dosyası nerede onu bılmyom.host klasorunun ıcıne kopyala hıc bısey anlamadım
yardım edermısn nollur.
knight onlina sağ tıkla ordan özellikler , hedef bul de orda update var bak oraya tıkla bitti
update dıye bısey yok ben sag tıklıyorum.hedef bul deyınce program files dekı knight online dosyasına atıyo.
YARDIMCI OLURMUSUN.HOST DOSYASI NEY NEREDE ANLAMDIM Bİ ANLATIRMSIN
YARDIM LUTFEN
hostu boş ver bilgisayarına reset atıp şunu dene sistem geri yükleme uzun iş yoksa muhtemelen sana sana dosya atmıştır birisi sistemi geri yükle düzelir.
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
kardes host dosyası burda bu dosya yı ac sonuna "4.79.218.32 xtrap.knightonlineworld.com" ekle sonuna derken yani bir alt satıra sonra kaydet bunu ordan cık calıstırdan cmd ye gir ordan "ipconfig/flushdns" yaz sonra cmd yi kapat büyük ihtimalle oyuna girersin
adam cevap yamadığına göre yapmış
yapamadı daha
RapGangLifeyapamadı dahaNERDEN BİLİOSUN Kİ
arkadaşım üst mahallede oturuyordenedi herşeyi ama olmadı malesef
:D bence bunlar hikaye Knıghtın babası burda:D
bak knıght klasörünü içine gir sonra options tıkla daha sonra pach bölümüne 1472 yaz ve sonra contents of the update bölümü var yazdığın yerin altında oraya tıkla ve save changes and start var oraya tıkla bırak pach atsın daha sonra X trap bölümü sağ alt köşede çıkınca sürekli
enter e bas 1 sn. aralıklarla bas x trap bölümü kaybolunca entere basmayı bırak oyuna girince ilk girdiğinde launcer diye bir hata verecek sakın sinirlenme aynı şeyi bidaha yap 2. yaptığında oluyor sana iyi eğlenceler iyi oyunlar
ben bir kere denedım 2. kez denıyorum bana xtrap kontrol dıyor.launcher diye bi hata vermıyor
yaa onceden bole yapmazdı bunun caresını bulmam lazım
abi ben o zafer vardı yaa oyum hanı host dosyası nerede dıyen
heh
sagol buldum da o dedıklerın cok karmasık host dosyasını acacam ama hangı programda tam tamına solermısın lutfen oynamam lazım nollur
ya bir pcye x-trap veriyorsa o pc en az 1 hafta-en uzun 3 ay giremez banada x-trap veriyordu geçen yaz tam 3 ay küsür girmedi bende sizin gibi bana ilk verdiğinde her yolu denedim ancak bende olmadı dediğim gibi 3 ay küsür bekledim sonra kendiliğinden yükledi ve oyuna öle girdi (yanılmıyorsam ben de bir dosya yüklemiştim ama emin değilim yükledimmi yüklemedimmi diye)