Arkada$Lar Knigh onLine bence cok kusEL bır oyun ama bıLm ıyorum LeveL kastırmaktan sıkıLıp oynamayanLar oLbıLır bende bıkmayın ben bıktım bıraktım hatta ama sonra LeveL 46 oLunca dahada ho$uma gıtmeye ba$Ladı ben aresde oynuyorum LeveL 46 mage LeveL 31 Rouge um var ama bu gunLerde oyun empire dondugu ıcın sorun var ve o yuzden gıremıyoruz oyuna ama gırmeye ba$Layınca LeveLımı yukseLtıcem bece devam edın bırde knight onLine ı empire cevırmek ıcın sıte bır adres vereyım ordan 1.298 pacht dosyasını ındırın ve acın ondan sonra knight onLıne kLasorune kopyaLayın bu kadar sıtenın ısmı
Knight OnLine
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.gerçekten internet üzerinde rekor kıran bir oyun bu bende bu yunu oynuyorum fakat bir zamandan sonra level kasmak çok zor: )benim 45 --46--47--51 lvlik adamlarım var fakat artıkcan sıktı oyunun hilerri var .: )bunlarla biraz zeki çkıyor adsl si olanlara öneririm
Oyun zaten başta çok kolay...Ama sonra zorlaşıyo ve artık tek yerine party le kesmek zorunda kalınıyo o zaman sıkıyo ve ben şu an o durumdayım.Bütün karakterlerin level 45 ve üstü çok zevkli oluyo...Assasinler biraz işi götürüyo ancak onlarda bir müddet sonra buff suz veya party siz edemezler.
Benim iki tane +8lik Siletto kullandıgım Assasinim var ancak paraylada olsa silah bulamıyorum.(Gerçi parada yokta...)
35 levelli büyücüm var artık diyorum ki sadece onu kasayım...
Oyun iyi ama olayı dışkısına çevirmeyelim
Mesela:
-Levelim düşük diye arkadaşlarımla oynadıgım internet kafelere gidemiyorum.(Alay ediyolar)[V]
-Kendilerinde 1 milyara yakın para var (yani 11-15 arası 100 milyonluk külçeleri var) Şurda tutup 1 milyon bana verirmisin desen...Bir kaçmadıgı kalıyor(vermemek için)
-Çağırıyolar gel seni kasayım diye...Gidiyorum adam kendine bekıyo party e bile almıyo ve kendi işine bakıyo...