Knight OnLine

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
LuCiFeR
12-09-2005, 00:38   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Sinsi Arkada$Lar Knigh onLine bence cok kusEL bır oyun ama bıLm ıyorum LeveL kastırmaktan sıkıLıp oynamayanLar oLbıLır bende bıkmayın ben bıktım bıraktım hatta ama sonra LeveL 46 oLunca dahada ho$uma gıtmeye ba$Ladı ben aresde oynuyorum LeveL 46 mage LeveL 31 Rouge um var ama bu gunLerde oyun empire dondugu ıcın sorun var ve o yuzden gıremıyoruz oyuna ama gırmeye ba$Layınca LeveLımı yukseLtıcem bece devam edın bırde knight onLine ı empire cevırmek ıcın sıte bır adres vereyım ordan 1.298 pacht dosyasını ındırın ve acın ondan sonra knight onLıne kLasorune kopyaLayın bu kadar sıtenın ısmı

_Fx_
27-10-2005, 19:26   |  #2  
Taze Üye
2 mesaj

gerçekten internet üzerinde rekor kıran bir oyun bu bende bu yunu oynuyorum fakat bir zamandan sonra level kasmak çok zor: )benim 45 --46--47--51 lvlik adamlarım var fakat artıkcan sıktı oyunun hilerri var .: )bunlarla biraz zeki çkıyor adsl si olanlara öneririm

-NOX
13-11-2005, 15:28   |  #3  
Yıllanmış Üye
273 mesaj

Oyun zaten başta çok kolay...Ama sonra zorlaşıyo ve artık tek yerine party le kesmek zorunda kalınıyo o zaman sıkıyo ve ben şu an o durumdayım.Bütün karakterlerin level 45 ve üstü çok zevkli oluyo...Assasinler biraz işi götürüyo ancak onlarda bir müddet sonra buff suz veya party siz edemezler.
Benim iki tane +8lik Siletto kullandıgım Assasinim var ancak paraylada olsa silah bulamıyorum.(Gerçi parada yokta...)
35 levelli büyücüm var artık diyorum ki sadece onu kasayım...
Oyun iyi ama olayı dışkısına çevirmeyelim
Mesela:
-Levelim düşük diye arkadaşlarımla oynadıgım internet kafelere gidemiyorum.(Alay ediyolar)[V]
-Kendilerinde 1 milyara yakın para var (yani 11-15 arası 100 milyonluk külçeleri var) Şurda tutup 1 milyon bana verirmisin desen...Bir kaçmadıgı kalıyor(vermemek için)
-Çağırıyolar gel seni kasayım diye...Gidiyorum adam kendine bekıyo party e bile almıyo ve kendi işine bakıyo... Kızgın

theironman
16-11-2005, 23:43   |  #4  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

bence o kadar da güzel bir oyun değil, bir süre sonra bayıyor. Şimdi olacaktı ki bir world of warcraft!

darkstar
18-11-2005, 06:44   |  #5  
Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

evet ya bende heycanla oynamaya basladim ama bi sure sonra cok fis geliyo...