Arkadaşlar ben knight'a girdiğim zaman klavye çalışmıyor.z1 z2 hiçbirşey çalışmıyor tab tuşuna bile basamıyorum yardım edermisiniz :)
knightonline klavye sorunu
Knight ı baştan kurmayı denedinmi?
cdsi yok indiremem kotayı doldurdum :(
şu anlık aklıma başka birşey gelmiyor malesef :=(
abi kurdum yeniden yine aynı sorunla karşılaştım.Hala klavye çalmışıyor :(
yahu bitmedimi bu ko sevdası :D 4 sene oldu bırakalı :D:D bide oturup 10 ytl lik mouse u 40 -50 ytl ye satmaya çalışıyorlar :=) pedal medal saçmalamışlar iyice yokmu başka uğraş yahu
evet kardesim bu sorun benim pc mde ve tek bende sanmıstım ondan forumlarda yokmus ama sendede olmus artık bıktım arklar da internet üzerinden indirdi onlarda çalıısıyor bi yardımı dokunacak varmı ? bıktım resmen knighttan ama baska oyun sarmıyo bi yardımı olan yokmu ? lütfen msn veriyorum ekliyin yardımı dokunacaklar eklesin ronaldinhoo_08@hotmail.com dew-adam@hotmail.com buda olur her ikiside olur lütfen yardımı sdokunacaklar eklesin nolur bıktım resmen
Raxx36yahu bitmedimi bu ko sevdası :D 4 sene oldu bırakalı :D:D bide oturup 10 ytl lik mouse u 40 -50 ytl ye satmaya çalışıyorlar :=) pedal medal saçmalamışlar iyice yokmu başka uğraş
bendede yok bitmiyo bu sevda :D kaç adam banned kaçı soyuldu gine pes etmedim gine soyuldu artık yetti klavyede çalısmıyorki yeni adam kasım ama yetti tanıyanlar tanı ixgenon:darkdewil08 darkdewil2 darkdewil082 beramus:darkdewil08 logos:darkdewil2 darkdewil:08 ötekiler kalsın artık isimleri karıstırcam ama klavyesiz olmuyo bi caps lock basıyo oda büyük küçük yazı bide birine pm atarken aıtyorum sonra bisi yazdımı aynı pm çıkıyo üstüne yazıyo
ha bu arada trko ya baslıcam oda nasılsa knight hem hileleride varmıs :D kolay kasılıyomus nerden indirebilirim internetten hiç biyerden indirirmiyooooooooo
yha benımde klavyede ı harfi ve ş,ğ,ç karekterler dogru duzgun cıkmıyor ama ark. pc sınde gayet gusel cıkyıyo nasıl yapacam onu yardım pls
abi sorunun cözümünü bilen yok mu ya ortamı çözümden cok muhabbet ortamına cevirdik :( ben hala aynı sorunla cebellesiyorum