Ben Ispartalıyım ve Wikipedia'da bir arayayım dedim harita falan vardı tıkladım ''anaaaa Eğirdir gölü nerde lan'' dedim hadi göl küçük bir şey olsa neyse yüzölçümü 482 Km2 yüzölçümü ile Türkiye’nin 4. büyük gölü işte o harita
Aslında böyle
Ben Ispartalıyım ve Wikipedia'da bir arayayım dedim harita falan vardı tıkladım ''anaaaa Eğirdir gölü nerde lan'' dedim hadi göl küçük bir şey olsa neyse yüzölçümü 482 Km2 yüzölçümü ile Türkiye’nin 4. büyük gölü işte o harita
Aslında böyle
wikipedia yı bilmem ama ne kaadar güzel fotolarr bunlarr; ne güzel bir yermiş ısparta
küresel ısınma aslanım
yauuuwww adamların Tc nin yarısını sözde kürt devleti(dikkat ismi anmıyorum ki olmayan bi şeyden bahsedilemez) gösterdiği
haritaları biliriz...bi nevi alıştık adiliklerine
Öğrenciliğimi şarkikaraağaçta yapmıştım otobüs şarkiye giderken o eğirdir gölünün çevresini dolaşır. Kışın bayram tatilinden dönüyordum otobüs yukardan eğirdire doğru inerken birde ne göreyim göl kıyıdan içeri doğru bi 40-50 metre buz tutmuştu acayip bi soğuk vardı o zaman; tabi bi izmirli olarak kar görmeye, soğuk görmeye pek alışık olmadığım için o manzara bana çok şaşırtıcı gelmişti okulda bütün arkadaşlarıma anlatmıştım .
Adamlar fazla ileri görüşlü küresel ısınma sonucuna hazırlıklılar