"Kocaman" bir cep daha geliyor!

CHIP Online
21-02-2012, 12:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Üreticilerin iyice abarttığı "dev ekranlı" telefonlara bir yenisi daha ekleniyor. İşte yeni devimiz!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/koca ... -geliyor_32117.html

Resimlerle: Akıllı ceplerde nereden nereye geldik!

LG, Optimus Vu adlı tablet ve akıllı telefon karması olan yeni 5 inç'lik  telefonunu görücüye çıkardı. Optimus Vu önümüzdeki hafta yapılacak olan Mobil Dünya Kongresinde birinci elden tanıtılacak ve ilk olarak Mart ayında Kore'de piyasaya çıkacak. LG yetkililerinden yapılan bir açıklamaya göreyse cihazın hangi ülkelerde piyasaya çıkacağı ve fiyatı henüz belli değil.

Telefon 5.5 inç (139.5 mm) uzunluğunda ve 3.5 inç (90.4 mm) genişliğinde. Bu kadar büyük bir ekrana sahip olması onu 1024 x 768 çözünürlükte çalışmaya imkan tanırken, ekran genişliğine rağmen sadece 08.5 mm kalınlığında olması bir hayli dikkat çekici. Optimus Vu 1.5 Ghz'lik çift çekirdekli işlemcisinin yanı sıra, 1GB'lık DDR2 Ram kullanıyor. 32 GB'lık tümleşik hafızasıyla da beğeni kazanan cihaz, aynı zamanda 8 mega piksellik arka, ve 1.3 mega piksellik ön kameraya da sahip. Cihaz başlangıçta Android 2.3 işletim sistemi ile piyasaya çıkacak ama LG ilk fırsatta Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesini cihaz için kullanılabilir hale getirmeyi planlıyor.

4:3'lük harika bir kullanışa sahip olan ekran sayesindeyse, dosya, kitap ve pdf okumak bir hayli kolay olacağa benziyor. İnternette gezinmekse bu cihazla gerçekten büyük bir zevk haline dönüşecek. Samsung Galaxy Note ile neredeyse aynı ebatlara sahip olan Optimus Vu, bakalım bizi nasıl bir fiyat etiketiyle selamlayacak...


Tüm konu: "Kocaman" bir cep daha geliyor!

Resimlerle: Akıllı ceplerde nereden nereye geldik!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Akıllı telefon ve tablet karması sizce ne kadar maktıklı ve kullanışlı?

erkan1994
21-02-2012, 13:00   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

bence hiç mantıklı değil hangi siz demişiniz ya forumda tartışma bölümüne bu yazıda tartışıyoruz diye hemen söliyim hiç kullanışlı da değil artı olarak çok ama çok ileri düzey saçma birşey bence yeterki maksat lansman olsun yani hep yenilik yapan bir firma şuan için öyle giden microsoft var ama o da tekelleşirse yenilikden hemen sıyrılır uzar gibi me geliyor,son olarak apple mapple bahane ne yeniliğinden bahsediyorsunuz apple tamam iphone u tanıtmış olabilir ama dokunmatik ekran daha önce de vardır hatta çok daha önce ben daha doğmadan bilem ana karnından çıkmadan vardı.okadar. apple da yeniliğin öncüüsü hiçbir zaman olmadı olamadı olamaz da steve şerefsizi öldü kurtulduk ama bu sefer adamları var adamları geliyor ama ben size birşey söliyimmi artık apple tutunamaz işallah bu dünyada ve batar çabucak bu konuda dabbe ye adlı arkadaşımaza çok ama çok katılıyorum.o kadar.bu kadar.