kol saati cep telefonu
OOOOMMMMEEEERRRRCompex fuarında vardı bu General Mobile telefon saat karışımı şeyCompex fuarında tam bizim karsımızdaydı standı şarışın bi hatun vardı sürekli onu kesiyodum hala aklımda ahh ahhh
OOOOMMMMEEEERRRRCompex fuarında vardı bu General Mobile telefon saat karışımı şeyCompex'te ona rastlamadım. Görmek isterdim.Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 29 Ağustos 2008 18:33
o kadar gereksiz bi ürün ki telefonlarda saat yok mu ki saat tasarımıyla telefon çıkarmışlar?Allah bilir bu gereksiz ürün ne kadar?dahası bi saatin ekranından ne beklenir ki?çarşıda bi arkadaşınız la konuştuğunuzu düşünsenize gören deli der herhalde:)ne diyim insanlar sapıtıp gidiyorlar ne çıkaracaklarını şaşırdılar artık
Ağzı olan konuşuyor diye bir laf vardır...burada da aynı şey geçerli sanıyorum...
Biraz araştırıp ondan sonra ahkam kes arkadaş....
General Mobile kol saati cep telefonu ithalatı hiçbir zaman yapmadı. Bir tane de satmadı.
Şuan Türkiye'de kol saati cep telefonu satan bir tane firma var....Cebit'e de Compex'e de katıldı.
Ben sattıkları modeli biliyorum...
Çok kullanışlı bir model....cep telefonu taşımaktan bıkanlar için, cep telefonunu sadece iletişim amaçlı kullananlar için ideal...bir de sağda solda telefon kaybedenler için...( benim gibi mesela) özellikle yazın motor kullanıyorsan süper...
web sayfalarında tanıtım videoları da var www.iwatch.com.tr 'de
biraz reklamını yapıyor gibi olabilirim ama satın almadan önce epey bir araştırdım...
slmlar
Filmler gerçek olmaya başladı :D Güzel ama saatin tasarımı bence güzel degil daha farklı modeller bekliyoruz artık Biraz da ucuzlarsa alınabilir