kolaylezzet.com: çay saatlerinin pratik yardımcısı

kolaylezzet
03-04-2013, 12:36   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2013

www.kolaylezzet.com

Yemek ve çay saatlerinin pratik yardımcısı!

Çeşitli kategorilerde gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz tariflerle dolu bir yemek tarifi sitesi arıyorsanız denemeniz gereken bir adres...

Sitedeki tariflerin en az iki fotoğrafla sunulması seçim yapmayı kolaylaştıran önemli bir özelliği olarak öne çıkıyor.

Doğru tariflerle göz kamaştıran sonuçlar elde etmek imkansız olmaktan çıkıyor. Yemek sofralarına ve çay saatlerine yardımcı olmak üzere leziz olduğu kadar kolay tarifleri sunmayı amaçlayan bu sitenin şefi mutfakta harikalar yapmanın herkes için mümkün olduğuna inanmaktadır.

Bu inançla denenmiş ve beğenilmiş, fotoğraflı ve sonuçları itibariyle yüz ağartıcı seçkin tariflerden oluşan bir rehber bugünün ve geleceğin mutfak sultanlarının hizmetine sunulmuştur.

Bu site yemek ve çay saati tariflerinin nasıl kolay bir şekilde yapılacağını resimlerle açıklamaktadır. Sitede Türk ve Anadolu mutfağı yanında yöresel tarifler de yer almaktadır. Çeşitli ülke mutfaklarından seçme tariflerin de bulunduğu sitede her bir tarif test edilmiş, onaylanmış ve fotoğraflanmıştır.

Tarif kategorileri börek, çörek, hamur işi, kek ve pasta, kurabiye, reçel&marmelat, tatlılar ile yumurta ve kahvaltı yemeklerini içeren kolay çay saati tariflerini içermektedir. Kolay yemek tarifleri grubunda ise baklagiller, balıklar, çorbalar, dolmalar, et yemekleri, köfteler, pilav&makarna, salatalar, sebze yemekleri, tavuk yemekleri, turşu&yoğurt ile zeytinyağlıları kapsamaktadır. Etkin arama fonksiyonu ile eldeki malzemelere göre tariflere de ulaşılabilir.

kolay yemek tarifleri, kolay çay saati tarifleri, börek tarifleri, çörek tarifleri, hamur işi tarifleri, kek ve pasta tarifleri, kurabiye tarifleri, reçel ve marmelat tarifleri, kolay tatlı tarifleri, yumurta ve kahvaltı yemeği tarifleri, kuru bakliyat yemeği tarifleri, balık yemeği tarifleri, çorba tarifleri, dolma tarifleri, et yemeği tarifleri, köfte yemeği tarifleripilav ve makarna tarifleri, salata tarifleri, sebze yemeği tarifleri, tavuk yemeği tarifleri, çeşitli tarifler, zeytinyağlı yemek tarifleri, lezzetli kurban kavurması, enginar tarifleri, balık mevsimi

Son Düzenleme: kolaylezzet ~ 19 Aralık 2019 20:48 Neden: url''ler yenilendi