komik bi durum?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Boracalin
12-10-2009, 01:34   |  #26  
Boracalin avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,591 mesaj
Alıntı: shadowmaster2007  
Evet arkadaşlar kopya program kullanmaya teşvik etmeyin insanları. İsteyen istediğini kullansın. Herkes kendisinden sorumlu. Eğer benim param yok ama kopya program kullanmak istemiyorum diyorsanız gidin Ubuntu veya benzeri bir işletim sistemi kullanın.
<
   arkadaşım o dediğini defalarca yaptım korsan kullanmayayım , parada ödemeyeyim diye linux dağıtımlara yöneldim bir aralar 10-12 tane kadar dağıtım denedim ama hepsi sorunluydu ve hepsinin en büyük ortak sorun vga da ve realtek hd audio ses kartında oldu... vga yı nispeten çözdüm ama ses kartı maalesef pardus 2009 dahil hiç bir dağıtımda tanınmıyor ve doğru dürüst ses alamıyorum makineden.. kedi miyavlaması gibi bir ses geliyor , kulaklık takıyorum bu sefer şaka gibi hem hoparlörlerden hem kulaklıktan ses geliyordu.. sonra forum forum gezdim bir süre nasıl çözerim diye... yok bu ses kartını kullananların çoğu aynı dertten muzdarip... Birde açıkcası bu devirde komut satırı kullanmak pekte sıcak değil benim gibi ev kullanıcıları için...
  Ne varsa ms'de var... eeee 200-250 usd 'de yok bende ne yapacağız ? laptobu sandığa mı koyalım yoksa birine mi bağışlayalım şimdi ?Islık

Daisuke
12-10-2009, 01:39   |  #27  
Daisuke avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
386 mesaj

Bildiğin doğrudan vazgeçme. Durmak yok yola devam. Ben sadece fikrimi söyledim. Ama Ubuntu işletim sistemi de yavaş yavaş gelişiyor. Windows işletim sistemine verilen destek diğer işletim sistemlerine de verilse bu sorunlardan hiç birisi yaşanmayacaktır. İyi geceler.