ben bi turlu windows 7 ultimate indireceğim link bulamadım. illegal olmadıkça bi tek link indirme linki verebilirmisiniz güvendiğiniz bi yer olursa güzel olur. şimdiden teşekkürler
komik bi durum?
- 1
- 2
Komik gerçekten: https://www.chip.com.tr/forum/win ... ndirin_t125325.html
boşver bunlar vermez 22 ekimde çıkar 5 yda 6 kasımda korsan cd alırsın boşuna 250$ verme
link tamamda su sifre işini cozemedim. direk solemen mumkunmu?
Ne şifresi? Ürün anahtarı almak mı? Onu Microsoft sitesinden alacaksın; e-posta adresinle giriş yapacaksın, ürün anahtarı verecek sana. Adımları uygula oradaki. 21 Ekim'e kadar devam ediyor anahtar dağıtımı. Sonra ben de linkleri kaldıracağım zaten.
bu sınırsız dimi? yani demo diil .
Hayır demo değil. Mart 2010'a kadar ksıtlamasız kullanabilirsin. Mart 2010'dan sonra, Haziran 2010'a kadar iki saatte bir kendini kapatacak.
Eğer Süleyman'ın önerisi dışında herhangi bir yerden(Ve 90 günlük Enterprise sürümü dışında) indirme yapacaksan mutlaka incelemelisin ! :
https://www.chip.com.tr/forum/vir ... -bakin_t119137.html
torrent kesmez beni. nese saol suleyman abi. ozamana kadar kullanalım sonra full leri meydana cıkar zaten saol .
mustafa abi sende saol. dostlar saolsun :D
Rica ederim. Sen uğraşma o illegal işlerle. O zamana kadar haftada 10 lira kenara atsan bir Windows 7 satın alırsın.
Süleyman'a katılıyorum... Hem satın almadan önce kendin görmüş olursun(Memnun kalacağın kesinde kendin gör :) )
Torrent'den orjinal değerler ile örtüşen bir Windows 7 kopyası indirmen, kullanman illegal olmayacak ama süresi bitince(bu süre 120 gün yasal) crack yada benzeri işlerle uğraşman illegal olacak.
Yada o zaman satın alıp(yani 120 gün içinde yada sonunda) etkinleştirme yapacaksın, bu yasal(legal) olur.
:)
Tabi 5 liraya korsan al sonra o işletim sistemi üzerinden kredi kartı ile alışveriş yap.Şunu belirtmeden geçemeyeceğim Windows 7 Legal Yapma araçlarının büyük kısmının Backdoorlu olduğunu tespit ettim.Çalışanlarda mevcut fakat Binder gibi programlarla hem crackini hemde trojanı birleştirmişler.Çok mantıklı valla :)
Bir İşletim sistemi kuracaksanız bunun katılımsız ve crack gibi işlemlerden arındırılmış olması gerekir.
Her ne kadar zamanında Vestelden Bishi adlı bilgisayarı almıştım.Orginal CD den bir spy bulmuştum zamanında SpySweeper ile. Dedim benden bulaşmış olabilirmi defalarca format attığımda orginal cd ile bulmuştum.Yerine baktığımda windows dizininde cd ile kurulan bir dosya sonradan yüklenmesi imkansız.Dedim vestel imzalı orginal CD de bile bunlar oluyorsa korsan alsaydım ne oalcaktı :)
Şunu belirtmeden geçemeyeceğim Windows 7 Legal Yapma araçlarının büyük kısmının Backdoorlu olduğunu tespit ettim.Çalışanlarda mevcut fakat Binder gibi programlarla hem crackini hemde trojanı birleştirmişler.Bir İşletim sistemi kuracaksanız bunun katılımsız ve crack gibi işlemlerden arındırılmış olması gerekir.
Her ne kadar zamanında Vestelden Bishi adlı bilgisayarı almıştım.Orginal CD den bir spy bulmuştum zamanında SpySweeper ile. Dedim benden bulaşmış olabilirmi defalarca format attığımda orginal cd ile bulmuştum.Yerine baktığımda windows dizininde cd ile kurulan bir dosya sonradan yüklenmesi imkansız.Dedim vestel imzalı orginal CD de bile bunlar oluyorsa korsan alsaydım ne oalcaktı :)
O CD'yi başka bir program ile tarattınız mı ? Sorunu hiç Vestel'e anlattınız mı ?
Orijinal Windows işletim kullanmayı herkes ister. Fakat Türkiye'de kullanılan bilgisayar sayısını göz önüne alacak olursak kullanıcıların % 70 - % 80 i kopya kullanıyor. Hadi işletim sistemi orijinal olsun. Bilgisayarında 1 tane kopya program, oyun veya müzik olmayan 1 kişi gösterin bana. Kullanmıyorum diyene inanmam. Kimse kurusa bakmasın.
Orijinal Windows işletim kullanmayı herkes ister. Fakat Türkiye'de kullanılan bilgisayar sayısını göz önüne alacak olursak kullanıcıların % 70 - % 80 i kopya kullanıyor. Hadi işletim sistemi orijinal olsun. Bilgisayarında 1 tane kopya program, oyun veya müzik olmayan 1 kişi gösterin bana. Kullanmıyorum diyene inanmam. Kimse kurusa bakmasın.Türkiyede korsanı englellemeye çalışan BSA'nın bile korsan çalıştığı ortaya çıktı..Varsın gerisini siz düşünün...
Zaten orginal yazılımları genelde Bilgisayar alırken yüklü olarak alırız.Türkiyede hangi babayiğit zenginki hepsini lisanslı ürün alsın.Ben yinede özellikle antivirüs programlarında Deneme sürümlerini kullanmayı öneririm.Misal Nortonun 30 günlük denme kampanyası varmış nis 2010 u kurdum hemen mse de var zaten norton bittiğinde kasperky 30 gün trial sonra bitdefender panda böyle devam eder ( :
Ben de bir kaç ev evvel exper marka bilgisyar aldım. Yasal lisanslı Vista Home Premium DVD si ile birlikte. Sorun, anakart sürücülerini yüklemekte kullanacağım CD de çıktı. Sürcüyü yüklemek için optik okuyucuya taktığımda; Norton, Virus uyarısı verdi. Durumu telefon ile exper'in müşteri hizmetlerine bildirdim. İşletim sistemi DVD si için destek verdiklerini, fakat anakart sürücüsü ile alâkalı bir desteklerinin olmadığını söylediler. Anakart'ı üreten firmanın internet sitesi adresini vererek, beni oraya yönlendirdiler.
Netice de, biraz uğraşarak ilgili siteden kendi anakartımla alâkalı sürücüleri bulup indirdim.
'Orjinal' diye verilen CD den bilgisayara Trojan bulaştıracakmışız meğerse...
İllegal kullanmıla ilgili ahkâm kesmek niyetinde değilim. Bu şekil de bir kullanımın gayr-ı ahlâki olduğunun da farkındayım. Ancak Windows 7 çıkmışken benim hâlâ Vista Home Premium kullanıyor olmam da mümkün değil. Fakat ekonomik vaziyeti düzeltir düzeltmez, yasal Wİndows 7 kullanmayı düşünüyorum.
Bilgisayar kullanan herkesin güvenlik yazılımı progarmlarından herhangi birisini (Benim tercihim Norton) muhakkak satın almalı. Yasal lisanla kullanmalı. En azından kredi kartı ile alış veriş yapanlar için bu olmazsa olmaz bir durum.
İnternet üzerinden değişik biçimlerde elde edilmiş serialler, antivirus programlarını aktifleştiriyor görünse de, bu tür bir kullanıma güvenmemek gerek. Kendi ürettiği güvenlik yazılımının illegal kullanılmasını önleyemeyen bir firma, başkalarını bilgisayarlarını nasıl korur ?
Bu illegâl serialler ile aktifleşen güvenlik yazılımları, kuruldukları bilgisayarın kobay olarak kullanılmasına yol açabilirler. Biz illegâl işler de kendimizi çok 'Akıllı' zannederiz de, bizi suya götürüp susuz getircek olanların da çok olduğunu hatırdan uzak tutmamak gerek.
kötüye teşvik etmeyin !!!
hayatınızda hiç beyaz yalan sölemediniz mi ?!!!
+
kurallar da yasak yazıyor ama siz hala konuşmaktan vazgeçmiyorsunuz..!!
- 1
- 2