arkadaşlar öncelikle merhabalar bende gıgabyte 8VM800PMD-775 adlı anakartı var bu anakartın biosunda overclock menüsü olmadığı için gıgabyte'ın sitesinden benim anakartın biosunu indirdim vede biosu güncelledim sizce ne olduuuu
HİÇ BİRSEY OLMADI
-ne overclock menüsü çıktı hiç birsey olmadı yani kısacası sadece bios güncellendi daha sonra bide ne görem benim işlemci daha önce 40'ın üstüne çıkmazdı şimdi 40'dan aşağı inmiyorr teknik sevisi aradımm bana biosun güncellediğim için işlemcinin daha çok çaloışma gereksinimi olduğunu söyledi neysee hiç yokdansa biosu günncelledimm derken easy tune 5'i açtımm bide neeeeeeeEEE göriyim eski biosta açık olna windows üzerinden overclock yapmaya yarıyan menü kiltlenmişşşş yani arkadaşlarrr hemm over yapamadım hemdeee
işlemcim şimdi 40 dan aşağıya inmiyorrr
------arkadaşlar ben biosta iken Ctrl+f1'e basıyorum yeni menüler çıkıyor fakat işlemcinin fsb yada voltaj ayarlarını göremiyrumm belkide sorun bende eyer bana yarımcı olursanız sevinirimm-------------
bide teknik servisin dediği doğru olabilirmi yani işlemci daha fazla çalışma gereksinimi duyabilirmii???
Teşekkürler