komik bir hack girişimi
mesajım benim tarafımdan silinmiştir.
ben anladım.çok mu zekiyim yavv :))
kafan iyi mi arkadaşım senin kartal gözü yeni mi izledin ne yaptın oysa 2-3 yıllık film o yav
"gülmekten gülüyorum şuan" kelimesi genç arkadaşın ruh halini bizlere zaten gösteriyor o yüzden fazla üstüne gitmeyin... aynanın karşına geçmiş birini gözünüzün önüne getirin...başından geçen saçma sapan bir olaya kahkaha atarak güldüğünü düşünün sonra o haline aynada bakıp kendi haline gülen birini getirin gözünüzün önüne yeterli olacaktır..
konuyu açan küçük arkadaşım.. eminim okula gidiyorsundur.. kafanı böyle saçma sapan mevzularla yorma derslerine odaklan oku çalış...belki sinema yada reklamcılık dallarında birde okul bitirirsin o zaman bu hayal gücün işe yarar..
arkadaşlar her ne kadar dalga geçsenizde nette dolaşan bazı bu tip insanlar yaşça büyüük olup akli dengeleri yerinde olmayabiliyor bu tip insanlar için internet hem kendileri hemde başkaları için tehlike arz ediliyor misal bu arkadaş şizofrense sürekli takip edildiğini düşünüyorsa yada manik depresifse dikkat etti iseniz eleman daha mesaj yazmamış bu tip net kullanıcılarna karşı dikkatli olmak lazım nette bunlar için chıpte ve diğer bilimum sitelerde forum kısmında deliler koğuşu felan açılmalı orada kendi hallerine bırakılmalılardır şaka bir yana bu konuya dikkatli olun facebookta felan karşılaşırsınız aşırı talepkar yada aşırı kurgusal yahut aşırı cömert tipler vardır bunların çoğunun ya teşhisi konmuş yada halen farkına varılmamış psikoz vakalar olabilirler ve nete giren çoluk çocuk lan adama bak ne çevre yapmış felan diyerek bu tip şahızların gerçek dünyada bir karşılığı olduğunu sanırlar ve buda daha büyük sorunlar oraya çıkarabilir.
akut şizofreni ne demek? nasıl bir hastalık bilgi verebilir misin ?
çünkü akut ifadesi tıp dilinde belirtileri hızlı şekilde baş gösteren genelde kısa süreli geçirilen hastalıklar için kullanılır.. örneğin akut bronşit.. bir anda belirtiler ortaya çıkar 10-15 günlük ilaç tedavileri ile giderilir..
akut şizofreni nasıl oluyor.. bir anda zihinsel problemleri olan bir hastalık evresine girip kısa süreli bir tedavide normal hayatına gerimi dönüyorsun.. konu hakkında aydınlatır mısın bizi ??
akut şizofreni ne demek? nasıl bir hastalık bilgi verebilir misin ?ahahaha... Sağlam ayar.
çünkü akut ifadesi tıp dilinde belirtileri hızlı şekilde baş gösteren genelde kısa süreli geçirilen hastalıklar için kullanılır.. örneğin akut bronşit.. bir anda belirtiler ortaya çıkar 10-15 günlük ilaç tedavileri ile giderilir..
akut şizofreni nasıl oluyor.. bir anda zihinsel problemleri olan bir hastalık evresine girip kısa süreli bir tedavide normal hayatına gerimi dönüyorsun.. konu hakkında aydınlatır mısın bizi ??