Bence çok komik ..
Ben hayatımda ilk kez format atmayı denemek için kolları dün 16:58 ' da sıvadım . Taktım CD ' yi sonra win7setup.exe dosyasına bastım . Ama beceremediğimden ertesi güne yani 21.10.2011 tarihine erteledim . Yine bu sefer saat 13:30 ' da başladım formata . 45 dk format sürdü ve sapasağlam yüklendi . Ama arkadaş bende şans yok ki . Benim bilgisiayar ULTİMATE'ydi oldu sana HOME PREMİUM Allah Allah . Bi de üstüne görüntüler dev gibi . Olmadı bi de İngilizce . Yahu ben ne yapıyım . Home Premiumken ULTİMATE ' yi bidaha yükledim . Sonra ne dualar ettimse Allaha Şükür dualarım kabul oldu ve Türkçe Dil Paketini indirdim . İndirip bunu kurmamla ekran da düzeldi . Tam 4 saatlik bir mücadelenin sonunda zafer dualarıml beraber benim oldu .
Benim yaptığım bu şaşkınlığa lütfen sizler de yorumlarınızı esirgemeyin ..
Komik Bir Hikaye : Format
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
286 mesaj
bu işi duaya bırakma denetim masası sistem güvenlik bölümünde windows updatevardır onu kapat yap böylece yakalanmazsın bu bilmeyenler için bilenler ise güncelemeleri kurarken windows 7 hak sözleşme birde kb 10097 miydi neydi bu 2 güncelemeyi kurmayaınca yakalanmazsın :D
ayrıca tebrik ederim kurmuşsun zorda olsa
OP Kapalı Hesap
286 mesaj
Ben korsan indirmedimki ?
Sadece bilgisayarı aldığım zaman bana verilen Win7 Ultimate CD si ile kurulum yaptım ama İngilizce çıktı :)
OP Kapalı Hesap
286 mesaj
Valla bilsem Casper Marka almazdım da bütçe de buna yetti ...
Taze Üye
8 mesaj
ilk defa için fena değil aslında :D
OP Kapalı Hesap
286 mesaj
Teşekkürler ... Acemilik işte bidaha format atarsam bende neyim :)