arkadaşlar nası türk işi modifiye.
komik...
- 1
- 2
Ya süper ( hatta yarılıyorum şu an...) neden donanim bölümüne.....
ne biliim genel diye buraya açtım yanlış yerde ise nod arkadaşlar taşısın konuyu.
bu resmin burada ne işi var?
Neyse arkadaşlar resim çok güzel ama cico keşke NfS U1-2 ile ilgili bir sürü konu var onlardan birine koysaydın ama artık bi önemi yok.
alıntı:
Gönderen : varisler3Neyse arkadaşlar resim çok güzel ama cico keşke NfS U1-2 ile ilgili bir sürü konu var onlardan birine koysaydın ama artık bi önemi yok.
arkadaşlar bi bu konuşma üslubuna bakın.
alıntı:
Gönderen : Razielbu resmin burada ne işi var?
bide buna (YORUM YOK)
alıntı:
Gönderen : elvis32üslup da çok önemli arkadaşlar.
+10 katılıyorum ELVİS_32 abicim
alıntı:
Gönderen : cicoalıntı:
Gönderen : varisler3Neyse arkadaşlar resim çok güzel ama cico keşke NfS U1-2 ile ilgili bir sürü konu var onlardan birine koysaydın ama artık bi önemi yok.
arkadaşlar bi bu konuşma üslubuna bakın.alıntı:
Gönderen : Razielbu resmin burada ne işi var?
bide buna (YORUM YOK)
Peki başka şekilde söyleyelim o zaman: Cico, buraya keşke bu konuyu açmasaydın, yeri değil.
güzel olmuş cico bide nası olduğunu sölesen
alıntı:
Gönderen : cico
arkadaşlar nası türk işi modifiye.
bunun neresi ilginç anlamadım, klasik Türk modifiyesi işte, her yerde görmek mümkün.
yaw arkadaşlar sizde amma uzattınız ha nette gezinirken gördüm çok hoşuma gitti eğer forumda görmeyen varsa görsün diye paylaştım uzatmayın artık ilginç gelmiyosa sende gider başka konuya cvp yazarsın.
hoş olmuş ;) paylaşımın için teşekkürler .
Güzel güzel böyle oyunlarla ilgili hoş benzetmeler güzel oluyor...
İnşallah bu lafımdan sonra forum resimlerle dolmaz :))
Dedikleri doğru bunu bi çok yerde görebilirsiniz. Hatta biraz resim işleme programları hakkında bilgisi olan herkes bu tür resim işlemeleri yapabilir.Bi ara bende otomobil resimlerini sanal modifiye yapmaya çalışmıştım ama photoshopu filan kullanmasını beceremedim.
hadi arkadaşlar herkes bi resim eklesin foruma :))))
bunu nasıl yaptığını açıklar mısın lütfen
ağlamak istiyorum yapmadım paylaştım arkadaşım daha öncede söledim y-a-p-m-a-d-ı-m!!!
- 1
- 2