Arkadaşlar açacağım konuya uygun bir başlık bulamadığım için bunu seçtim.Kesinlikle kötü bir amacım yok ama forumda sanki bazı konular öylesine açılıyormuş gibi geliyor bana.Sizin başınıza geldi mi bilmem ama biri konu açıyor siz ona yardım ediyorsunuz ama o kişiden bir daha cevap gelmiyor.Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?Bu konuyu açmakta herhangi bir kötü niyetim olmadığını tekrar belirtmek istiyorum.
Konu Dışı
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 27
2,297 mesaj
Öyle de olabilir ama insan emin olamıyor yine de.(:
OP Kapalı Hesap
2,297 mesaj
Evet Mert dediğin gibi.Özellikle yeni üyeler daha çok yapıyor bu işi.
arkadaşlar ben 3 günlük üyeyim öyle bir niyetim yok ama daha bulamadım nerden konu açıcağımızı windows 7 ve grafik kartı ile ilgili sorularım olucaktı her gün giriyorum yaptığım yorumlardan sonra cevap geldiğine yardım ederseniz
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,907 mesaj
vala ne yalan söyliyim ben çok gördüm o tipleri şu bütçem var bu bütçem var diyip sistem dizdik tamam alıyorum dediler sonrada cevap yok.
şu güne kadar sistem topladığım şahışların %30'u aldığını ve kullandığını söyledi.
OP Kapalı Hesap
2,297 mesaj
arkadaşlar ben 3 günlük üyeyim öyle bir niyetim yok ama daha bulamadım nerden konu açıcağımızı windows 7 ve grafik kartı ile ilgili sorularım olucaktı her gün giriyorum yaptığım yorumlardan sonra cevap geldiğine yardımSağdaki tüm forumlar açılır menüsüne tıkla orada konular listeleniyor.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,907 mesaj