Aslında iyi mi ettik kötü mü ettik, ona sizler karar vereceksiniz.
Artık Sinema, Müzik, Spor, Dizi ve TV, Kitap gibi bölümlerimiz CHIP-LIFE altında...
Hadi bakalım yazmaya...
güzel çalışma teşekkürler..Yeni uygulamalarla karşımıza çıkmanız dileğiyle..
İyi mi, kötü mü oldu; bunu zaman gösterecek.. Ama ilk izlenimim olumlu..
Bence gzl olmuş.Her konu yerine göre açılır.Daha toplu ve düzenli olur.
Ben de foruma ilk girdiğimde bi baktım forum sayfası aşağı iniyor da iniyor.. :) Meğersem birsürü bölüm açılmış..
İyi olmuş, uzun zamandır girmiyordum. Bayağı aradım bu bölümü :D
Güzel oldu abi, vizyonumuz genişledi ne kadar çok başlık o kadar çok konu ve görüş demek
Diğer Konu dışı yerine eski ismi olsa daha iyi olur veya Diğer Konular gibi
Konu dışı bile chip ciddiyetinde bir site ve dergi için yeterince fazla , üstelik birde dallanıp budaklanmuş . chip amacından biraz daha sapmış , üye kaygısı sanırım , bir iş yapacaksın pir yapacaksın bence . birçok çeşitte konu barındıran forumlarda gördüm pek tutmadı. belki de ben yanılıyorumdur . görcez bakalım (üye sayısı elbette çok olabilir , kastettiğim vasıflı üye sayısı , vasıflı üye ; kendi kafasına keyfine göre değil forumun gerekleri üzerine yazan , okuyan ,paylaşan üye , bu da bence :))
müfit kiperKonu dışı bile chip ciddiyetinde bir site ve dergi için yeterince fazla , üstelik birde dallanıp budaklanmuş . chip amacından biraz daha sapmış , üye kaygısı sanırım , bir iş yapacaksın pir yapacaksın bence . birçok çeşitte konu barındıran forumlarda gördüm pek tutmadı. belki de ben yanılıyorumdur . görcez bakalım (üye sayısı elbette çok olabilir , kastettiğim vasıflı üye sayısı , <b>vasıflı üye ; kendi kafasına keyfine göre değil forumun gerekleri üzerine yazan , okuyan ,paylaşan üye </b>, bu da bence :))öyle de müfit Chip Dergisi'yle Chip Online farklı kulvarlarda nihayetinde. Forumun renklenmesi hem kötü değil, bence sorun yok.
Selçuk İslamoğluAslında iyi mi ettik kötü mü ettik, ona sizler karar vereceksiniz.Selçuk Bey Eğlence bölmüne bir uyar yazısı yazar mısınız?Alakasız alkasız konular açan arkadaşlar var bu kişilere cevap bile vermek istemiyorum hele böyle alakasız yerlere konu açanlara cevap bile verilmesin.Ben eğlenmek için giriyorum bölüme Laptop konusu hadi dizüstü bölümüne girsem tamam ama akşam olmuş kafam ağrıyor bir de o adamın dizüstüne mi bakcam?Artık Sinema, Müzik, Spor, Dizi ve TV, Kitap gibi bölümlerimiz CHIP-LIFE altında...
Hadi bakalım yazmaya...
Lütfen bu olaya bir "DUR!" densin
XxXDaRKoXxXBiraz sakin ol sen bakalım, bu kadar büyütecek ve sinirlenecek bir şey yok, benim de hoşuma gitmiyor ama forumu bilmeyenler yapıyor böyle hatalar. Gerekeni yaparlar herhalde, sen stres yapma.Selçuk İslamoğluAslında iyi mi ettik kötü mü ettik, ona sizler karar vereceksiniz.Selçuk Bey Eğlence bölmüne bir uyar yazısı yazar mısınız?Alakasız alkasız konular açan arkadaşlar var bu kişilere cevap bile vermek istemiyorum hele böyle alakasız yerlere konu açanlara cevap bile verilmesin.Ben eğlenmek için giriyorum bölüme Laptop konusu hadi dizüstü bölümüne girsem tamam ama akşam olmuş kafam ağrıyor bir de o adamın dizüstüne mi bakcam?Artık Sinema, Müzik, Spor, Dizi ve TV, Kitap gibi bölümlerimiz CHIP-LIFE altında...
Hadi bakalım yazmaya...
Lütfen bu olaya bir "DUR!"
XxXDaRKoXxXSelçuk abi oraya yazı yazsa da o yanlış konuyu açan oraya giripta "aa ne yazmış bakayım" demez. He dese bile olayın farkında olur o konuyu açmazdı.Selçuk İslamoğluAslında iyi mi ettik kötü mü ettik, ona sizler karar vereceksiniz.Selçuk Bey Eğlence bölmüne bir uyar yazısı yazar mısınız?Alakasız alkasız konular açan arkadaşlar var bu kişilere cevap bile vermek istemiyorum hele böyle alakasız yerlere konu açanlara cevap bile verilmesin.Ben eğlenmek için giriyorum bölüme Laptop konusu hadi dizüstü bölümüne girsem tamam ama akşam olmuş kafam ağrıyor bir de o adamın dizüstüne mi bakcam?Artık Sinema, Müzik, Spor, Dizi ve TV, Kitap gibi bölümlerimiz CHIP-LIFE altında...
Hadi bakalım yazmaya...
Lütfen bu olaya bir "DUR!"Herkes maalesef senin gibi forumu iyi kullanamıyor & bilmiyor. Kimse de zorla bak demiyor zaten o laptop konusuna. Benimde hoşuma gitmiyor böyle şeyler ama bak mesajların sağ alt kısmında "uyar" adında bir buton var. O butonu kullanarak bu tip yanlış konu, mesajların silinmesi sağlanabilir.
samet1986XxXDaRKoXxXTamam sizi de anlıyorum büyütülcek bir şey yok tamam da.Selçuk abi oraya yazı yazsa da o yanlış konuyu açan oraya giripta "aa ne yazmış bakayım" demez. He dese bile olayın farkında olur o konuyu açmazdı.Selçuk İslamoğluAslında iyi mi ettik kötü mü ettik, ona sizler karar vereceksiniz.Selçuk Bey Eğlence bölmüne bir uyar yazısı yazar mısınız?Alakasız alkasız konular açan arkadaşlar var bu kişilere cevap bile vermek istemiyorum hele böyle alakasız yerlere konu açanlara cevap bile verilmesin.Ben eğlenmek için giriyorum bölüme Laptop konusu hadi dizüstü bölümüne girsem tamam ama akşam olmuş kafam ağrıyor bir de o adamın dizüstüne mi bakcam?Artık Sinema, Müzik, Spor, Dizi ve TV, Kitap gibi bölümlerimiz CHIP-LIFE altında...
Hadi bakalım yazmaya...
Lütfen bu olaya bir "DUR!"Herkes maalesef senin gibi forumu iyi kullanamıyor & bilmiyor. Kimse de zorla bak demiyor zaten o laptop konusuna. Benimde hoşuma gitmiyor böyle şeyler ama bak mesajların sağ alt kısmında "uyar" adında bir buton var. O butonu kullanarak bu tip yanlış konu, mesajların silinmesi sağlanabilir.
Ama zaten yukarıda Dizüstü bölümü mevcut hadi dizüstü bölümü Eğlence'nin altında olsa tamam da yani üstünde
güzel olmuş hem herkes istediği bölüme istediğini yükleyebilir karışıklık bir nevi ortadan kalmış :)Düşünenlere teşekkür..