konuyu düzenledim herkes mesajlarını silsin konuyu değiştiriyorum buldum konusacak birşey antikor hakkında konusalım
konu düzenlendi
Ip mi versem ne yazar sanki bişey yapcan ayrıca böyle bir konuya yanıt verdiğim için bende banlanabilirim :s
Bu konudanda anliyoruz ki, kisinin mesaj sayisi onun tecrübeli oldugu anlamina gelmiyor.
Siradan internet hikayelerinden biri...
Eleman yeni bir program bulur, onu denemek icin heyecanla ip arayisina girer. Cabalari sonucsuz kalinca forumlara dadanir.
ben hacker deilim lamerim bunu daha öncede söyledim
senin gibilere bilgisayar dilinde lamer diyolar.hack konusunda sağdan soldan edinilme bi kaç bilgi program aracılığı ile millete artislik taslayanlara denir.gerçek bi hacker asla artislik taslamaz sağa sola böle böle yaparım demez.kendini açık etmez.
lamer oldugumu daha önce söyledim
tbc magic mesajını sildiğin için tesekkür ederim
antikor programında birşey duymustum bagısıklık yapınca format atsanm dahi bagısıklık kalkmıyormus doğrumu
antikor programında birşey duymustum bagısıklık yapınca format atsanm dahi bagısıklık kalkmıyormus doğkısmen doğrudur.Format atılmayan bölümlerde bağışıklama sürer ve olası bir bulaşmada uyarı veriyor.Başıma geldiği için biliyorum.Ayrıca programın kendisinden başka bir yazılımında bu kodları kaldırabilme yeteneği yok.
Ayrıca buradan devam lütfen.
ben hacker deilim lamerim bunu daha öncede söSenden lamer bile olmaz şakacı.
yazı yazma uygulaması dediğin şeyin kodlarına bakarmısın,
bildiğin konsoldan sayı veya yazı almaya yarayan Console.ReadLine() dan başka bişey değil.
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace yazı_yazma__uygulaması { class Program { static void Main(string[] args) { Console.Title = "Yazı Yazma Uygulaması"; Console.BackgroundColor = ConsoleColor.Yellow; Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Blue; Console.WriteLine("Hosgeldiniz"); Console.ReadLine(); } } }
ya bu antikor domuz gribinede iyi gelir mi
Senden lamer bile olmaz şakacı.buda bir basarı deil mi bunu yapamayanlarda var
yazı yazma uygulaması dediğin şeyin kodlarına bakarmısın,
bildiğin konsoldan sayı veya yazı almaya yarayan Console.ReadLine() dan başka bişey değil.
ayrıca o programa ben ugrastım sen tutup kaynak kodlarını vermişsin telif hakkı diye birşey varSon Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 03 Ocak 2010 17:53
ya ben oyun programcılığıyla ugrasmak istiyorum hani ali bolatın yaptıgı oyunlar varya onlar gibi nereden baslasam şimdi baslayamamda ancak yazın
ya melih bari chip online da yapma ne biliyim bana çocuğun ip verdiğini ben sen zannettim erkekliğin bu kadarmıs deyince ddos çektim bios gitti
benim bios gitmedi bu arada melih kafeye gitmiş ordaki bios gitti
ya melih bari chip online da yapma ne biliyim bana çocuğun ip verdiğini ben sen zannettim erkekliğin bu kadarmıs deyince ddos çektim bios gitti
senin çektiğin ddos olsa ne olacak olmasa ne olacak.
ddos en az ya 10 bin kadar botnet ağındaki zombi pc ile olur en az.
yada özel bir program yazarsın güçlü iki tane server ve yüksek bandlı bir networkten saldırı düzenlersin.
budur ddos.
sen nasıl atacaksın ddos bırakta işi bilenler yapsın. başına bela alacaksın.
bırak bu işleri ben ip mi vereyim bana ping bile atamazsın ki ddos atacaksın.
78.164.175.32
al dinamik ip modeme reset atmıyorum bir haftadır aynı ip.
hiçbirşeyimi etkileyemezsin...
bırak böyle işleride programlamaya vereceksen adam gibi ver yada hiç verme. bu iş ya zevk işidir yada ciddi bir iş. ben hiç böyle saçma sapan işlerle uğraşmadım ama kodlamasını ve korunmasını öğrendim mecburen.