teşekkürler kapanabilir
konu kapanabilir
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.anakartınızın bios pilini söküp 15 dakika bekleyin.ve sonra tekrar takın.
bunu bir deneyin ve sorununuz devam ediyormu yada etmiyormu yazın bize
kardeş ..1 bios pili nerede anakart pili .... 2 onu sökersem yeniden format mı atacam ...
bide pc yi kapatacammı söktükten sonra
birincisi bios pili yuvarlaktır üstü açıktır zaten.kol saati piline benzer.
ikincisi tekrar formata gerek yok.
üçüncüsü tabiiki bilgisayarı kapatıp da bios ğilini çıkaracan.hatta fişi çıkart öyle sök.
eyvallah gardaş deneyip yazacam sana :)
(@sedmayer) sen bu sorudan ne anladın bilmiyorum ama ben birşey anlamadım.Arkadaş kendini fazla ifade edememiş.
Nereden bakıyor anakart modeline,çince yazıları nerede görmüş?Yüklenmemesi ile ne alakası var?
İşletim sistemin nedir hocam? Windows 7 ise otomatik tanıması lazım driverleri. Win XP yada Vista kullanıyorsan driverlerini şu siteden bulabilirsin.
Problem büyük ihtimalle senin driver cd'sinde yada işletim sisteminden kaynaklanan bir hata. Başka bir yerde olacağını sanmıyorum. Arkadaş bios pili falan demiş ama alaka kuramadım. Ama belki vardır bir bildiği. Deneyip bize sonucu bildirirsiniz. Olmadı verdiğim siteden bütün driverlerinizi temin edebilirsiniz driver işi kolay iş büyütülcek birşey yok. Hayırlı geceler.
Formatı sorunsuz atabiliyorsan yani masaüstü geliyorsa sorun yok demektir... Yani sadece Driver ı kuramamışsın gibi görünüyor eğer yanlış anlamadıysam... Ama genede sen sorunu daha açık bir şekilde anlatırsan daha iyi yardımcı olabiliriz... Driverı da CD den yüklemen şart değil Burak arkadaşın verdiği adresten anakartının driverlarını indirip kurabilirsin...
öncelikle tek tek tek teşekkür ederim .... ya bana pc ile birlikte toplama pc vatandan topladım ... bi mavi intel cd si verdiler ankartla beraber .. onu formattan sonra hep takardım direk kuruluma başlatırdım ... ama bayadır bişi oldu pc me anakart ismi gözükmüyo diyo yükleyecek drevir da oto olarak bulamıyo .... hep xp kullandım yine xp sp3 kurdum .... yani sorunsuz geliyom buralara formatımı atıyom ..... driverları internetten de kursam olurmu ..... format atınca hangi driverları kuruyoduk BİLGİSAYARA .. ses internet başka ??
İnternetten indirip kurmanız CD den daha iyidir en azından güncel olurlar bir sakınca yoktur... Siz Burak arkadaşın verdiği adresteki driverların tamamını işletim sisteminize göre indirip kurun... Ayrıca driver cd sini taktıktan sonra Bilgisayarımın üzerine sol tıklayarak Özellikler-Donanım-Aygıt Yöneticisi bölümünde soru işaretli olanları seçerek tek tek driver bulma sihirbazı aracılığı ile CD den yükleme yapmayıda bir deneyin...
YA ALLAH IM SANA GELİYORUM ..... ARKADAŞLARIM TEŞEKKÜR EDERİM ÖNCELİKLE ...
YA ŞİMDİDE SESİ YÜKLEYEMİYORUM .. SİGMATEL AUDİO YU KURDUM PC YE ... GÜNCELLEME ? İŞARETİ VAR GÜNCELLE DİYORUM CD İSTİYO HER NEYSE İNTEL CD SİNİ TAKIYOM BÖYLE Bİ DOSYA İSTİYO KALDIM 2 ARADA Bİ DEREDE stwrt stwrt stwrt BU DOSYAYI İSTİYO ODA YOK BENDE .......