Konu Silindi.
Konu Silindi.
2500 tl ye gtx660 ekran katlı ge60 alınabiliyor
Ben Bu Cihazı Aldıgımda 2.700 Lerdeydi 700 kaç oldunu tam hatırlamıyorum ama 700 lerdeydi
İşim Yuzunden Almıştım Gerek Kalmadı Daha Kullanmadım O Yuzden İnternete İlan Verdim 2.500 TL Ye Alıcak Olanlar Yazsın.
Acer yerine Asus veya Samsung serilerine bak derim. Alırken yüksek kakite marka alman avantajına olacaktır.
Bilgisayar %1000 10 Numara Bence Düşünun
black_flood dostum ayrımcılıkla alakası yok 0 bilgisayarı o özellikte asla bulamazsın arkadaş kendi cihazını satıyor yani dolayısıyla 2. el konumuna geçiyor. Anlatabildim mi :)
Denizcan58 dostum önce sen Türkçe kurallarına uyarak bir yazı yazmayı becer sonrasın da benim hakkımda yorum yaparsın.
fiyatta biraz revizyon yapmanız gerek
burdaki insanlarda az çok bilgisayar kullanan insanlar, salak yerine koyman daha bir ayıpken bir de üzerine insanlara hakaret etmişsin. 2.7k tl aldım gerek kalmadı satıyorum demişsin bir anda 500-600 tl değer kaybeden bir bilgisayar... ilginç... o fiyata bu makineyi alman çok daha ilginç..
okankurubas sana bişey dememek için kendimi zor tutuyorum beğenmiyosan sktir git ben bilgisayarı yüksek fiyata aldım Kullanmadım Ama 200 TL İndirdim Almıcaksan Sktir Git Bu Kadar Basit