ETHERNETE GECECEM ÖNCE SORMAK İSTEDİM

HPQ-User
12-11-2007, 12:27   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

immortel sormuş:
USB İLE BAŞIM DERTTE COK ŞİŞİYOR GİBİME GELMEYE BAŞLADI.ETHERNET GİRİŞİ MODEMİMDE VAR.SİZXCE ETHERNET DAHA MI STABIL BAĞLANTI VERMEKTE.2.CI OLRAK ETHERNET BAĞLANTISI XP SP2 İÇİN DRIVER GEREKTIRIYOR MU.3. CU VE NE ÖNEMLİ SORUM ETHERNET BAĞLANTI KABLOSUNU NEREDEN VE TAHMİNEN NE KADARA ALABİLİRİM.SAYGILARIMLA.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
P4 1.7 256MB VGA 40GB IDE VB.

İnternet Tarayıcı: Opera/9.24 (Windows NT 5.1; U; tr)

Dark Spirit Of The Silent
12-11-2007, 14:55   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
604 mesaj

ethernet için kesinlikle driver a ihtiyaç yok ethernet kartından modem e taktığın anda internete bağlanıyosun kesinlikle ethernet e geçmeni öneririm kabloyuda herhangi bir bilgisayar parçaları satan mağazadan kolaylıkla bulabilirsin fazla pahalı olduğunu sanmam tabi uzunluğuna göredir

Borga-x
12-11-2007, 15:35   |  #3  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

USB arabırımı normal etherntten daha yavaş oldugundan bende ethernetı şiddetle tavsıye ederım.Eger sıstemın ethernet kartını tanıyorsa hıc durma ethernet kablosunu modemıne tak hıc uğraşma ondan sonra... Zaten ethernet nıcın konulmuş değilmi?

Aras Yurtman
14-11-2007, 09:21   |  #4  
Aras Yurtman avatarı
Yıllanmış Üye
571 mesaj

Modemini ethernet ile bağlamanı öneririm. Çünkü USB'den bağlarsan, modeminin sürücüsünün işletim sisteminle uyumlu versiyonunun kurulu olması gerekir. (Örneğin Linux'a geçince modemini kullanamayabilirsin.) Ama ethernet ile bağladığında, hiçbir sürücüye gereksinim duymazsın. Bu nedenle ethernet kablosunu herhangi bir bilgisayara taktığında, o bilgisayar hiçbir şey yüklemeden internete erişebilir.

K.A.Y.A.H.A.N
17-11-2007, 10:16   |  #5  
Yıllanmış Üye
672 mesaj

*Nasıl sabretip bunca zamandır uğraşmısn USB bağlantı ile hayret!
*Modem aldığında kutunun içinde olması gerek ama fiyat istemişsin 5YTL piyasası haberin olsun.