https://www.chip.com.tr/forum/san ... hacker_t126975.html arkadaşlar ben bu kişinin verdiği linke tıkladım ve cs oynarken engellediği için ati virüs de kapalıydı ne yapmam gerekiyor
konudan bulaşan virüs
arkadaşlar kis d sürücüsüne geçti ama c de hiç bişey bulamadı napıcam ben
Ya Arkadasım Konunun aLtına Virus Var Linke TıkLamayın Diye Yazdım.Neden TıkLadın.
kis bulamadı ama avira yükledim o buldu saolsun arkadaşlar bu i frame bizim bilgilere bişi yapmaz dimi
link mink yok kaldırılmış ama madem antivirüsüne güvenmiyorsun hiç uğraşıpta açmayacaksınb bitecek. herkesin dediğine bakacak olursan kaspersky ve nod diğer hiçbir antivirüs bi işe yaramaz. ben zaten tınlamıyorum isterse hiç keşfedilmemiş virüsolsun en fazla 2 saatimi alır sonrasında temizleyebilecek hale getirebilirim antivirüsümü.
arkadasım cs ıcın verılen hılerlerın cogu trojen oluyor zaten . buyuk ıhtımalde guvenlık yazılımın engelledıgı ıcın hıleyı acmayı antıyı kapatıp gırdın oyuna . bu arada bır daha hıle ıle gırmemeyı ogrenırsın oyuna.
bundan sonra hıle kullanma derım . bırsıte var net....... artık gerısını sen tahmın et boyle bır sıte var . vermıs oldugu cs hılelerın ıcındekı trojen , turuva atı ve backdoor yazılımının cıktıgını ıspatladım ... konular tek tek kılıtlenıp kaldırıldı . o zaman sen nerdeydın . hıle acma ugruna antım uyarı verdıgı halde gormezden geldın . bırdahakı sefere cs oynarken hıle acmamayı ogrenırsın ....
hayır hile deil cs nin kendisini kis engelliyo ve kapatıyo tya cs nin kendisinin yada cs nin anti hilesini (sxE)