daha bugün bu köpeği edindim ama cinsi nedir bilmiyorum gözleri renklidir :D
köpreğimin cinsi ne ?
AdRaMiTi:) Yok canım. Daha çocuk bu.Erkek
Şıpsevdi moduna geçmiş...
Kulaklar düşmüş,Bakış 10 Numaralı bakış Dişiyi Kadir inanır tarzı vurucu etki,tepki meselesi ile duygusal bağ oluşturma amaclı yapılmış bir numaradır bu.
AdRaMiTiSaydın mıErkek
Cinsini Bilmiyom
Bu Hangi Modda?
kurt köpeği il çoban köpeği melezi gibi geldi
safkan deyil :D:DD:
Y.İ.Ğ.İ.D.O.Cinsini BilmiyomAman allahım elinde bir canavar var cinsi rotvaydır.Büyüyünce dikkatli olmalısın.
Bu Hangi Modda?
ROTTWEILER
Kökeni antik çağlara kadar dayanır. Romalılar avcılık, bekçilik ve taşıyıcılık için kullanırlardı. Çok eskiden hayvancılıkla uğraşanlarla kasaplar, hayvanlarını pazara veya mezbahaya köpeklerin yardımı ile götürürdü. Rottweiler kasap köpekleri o zamanlardan beri kullanılarak, aynı görüntüsüyle günümüze geldi. Bugün hayvan sürülerinde kullanılmıyorlar ama ev, bekçi ve polis köpeği olarak kabul gördüler. Sahibine bağlı olan Rottweiler yabancılara karşı saldırgandır. Bu nedenle iyi eğitilmesi gerekir.
İri ve güçlü gövdeleri vardır. Renkleri siyah üzerine kahverengi lekelerden oluşur. Burnu çok gelişmiştir. Kısa, üçgen ve sarkık kulakları ve koyu kahverengi gözleri vardır. Tüyleri sert, kısa ve kalındır. Omuz yüksekliği erkeklerde 61-68 cm. 50 kg., dişilerde 55-63 cm. 42 kg.dır.
Biliyorum acayip tehlikeli bir hayvan :D
Bunlar nasıl ve türünü bilin bakalım yanlız benden alıntı yapmayın yiğidoya cevap falan yazın çünkü alıntı yapınca resimlerde çıkıyor konu bulanıyor ;)
BUDA BÜYÜMÜŞ HALLERİ:D:D:D
Bu Resim Gerçek!!!
Y.İ.Ğ.İ.D.O.Biliyorum acayip tehlikeli bir hayvan :Dkangala bakar mısın tırstım walla
Bunlar nasıl ve türünü bilin bakalım yanlız benden alıntı yapmayın yiğidoya cevap falan yazın çünkü alıntı yapınca resimlerde çıkıyor konu bulanıyor ;)
BUDA BÜYÜMÜŞ HALLERİ:D:D:D
Bu Resim Gerçek!!!
kangalların çoğu o resimde gördüğünüz kadar irileşmezlaer o resimdekiler nadirdir çünkü kandalın türü çok dejenere olmuştur çoban köpeği olarak kullandığı için çok fazla türle ilişkiler kurmuş çoğu kırmadır öyle iri olanlar da çok iyi beslenenlrdir.
saf cinse en yakınının fiytatı 6 milyarı geçebilr bunun memlektinde her yıl festiveli yapılır oraya almanyadan getirilen kangal köpeği hastalarının getirdikleri kangalları görseniz aklınız hayaliniz şalteri kapatır o resimde gördüğünüz kangaldan en yarısı kadar daha iri kafası abartıısız kaplan kafasından az küçük ayağa kalktığında boyu 2 metreyi bulabilir. zaten bildiğim kadarıyla kangal köpeği soyu tükenen anadolu kaplanı ile kangal yöresindeki köpeğin çeiftleşmesinin eseri