Razorbackben uzatmak niyetinde değilim sadece bu forumda bir mesajımla bile artık karşımdakiler köşeye sıkıştığını sanıp savunmaya geçiyor:D kardeşim biraz sakin lütfen. birşey dediğim yok. tartışma falan yok. elazığlı. takma kafana olur öyle insan bazen bildiği birşeyi yazılı anlatımda yanlış anlaşılacak şekilde yazabilir.. anlıyorum seni:)senimi kırcaz
köprü
- 1
- 2
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,686 mesaj
hiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyttttttttttt açılın laaaaaeeeeeeeeyyyyyynnnnnnnn
fizikçi geldi sorun, sorun ki öğrenesiniz :)))))))
Yıllanmış Üye
712 mesaj
physfghiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyttttttttttt açılın laaaaaeeeeeeeeyyyyyynnnnnnnnkardeş biz konuyu hallettik polemiğine bile girdik.fizikçi geldi sorun, sorun ki öğrenesiniz :)))))))
hem biraz sakin olmanı tavsiye ederim..Son Düzenleme: Razorback ~ 23 Kasım 2008 01:08
Yıllanmış Üye
1,686 mesaj
Razorbackkardeş biz konuyu hallettik polemiğine bile girdik.ben de zati konuyu kaçırmışım diye zitress yapdıydım
hem biraz sakin olmanı tavsiye ederim..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
viking20forum beni çok şaşırtıyor!!önemli bir konu açıyorum bakıyorum 1 kişi ilgilenmiş.Böyle tek kelimelik,tek resimlik(hatta yazısı bile olmayan)bir konu da hale bakın.insanoglu bi garip işte
edit: physfg bidahakine artık, bekleriz...:)Son Düzenleme: uGuR.uK ~ 23 Kasım 2008 12:30
Yıllanmış Üye
122 mesaj
vayy anasını köprüye bak be!!
talebelik yıllarımda(hangi millet unuttum)birkaç gençin(ellerine silah değmemiş)kasabalarının girişindeki köprüyü alman askerlerine karşı savunuşu konulu siyah beyaz film izlemiştim.O filmin adı da köprü idi.
Son Düzenleme: viking20 ~ 23 Kasım 2008 22:49
- 1
- 2