Merhabalar arkadaşlar. Benim elimde özgün Rise of Nations Gold Edition CD'si var. Bu CD'lerden birincisi kopya korumalı olduğu için kopyalanamıyor. Bu CD'yi kopyalayabilmem için hangi programı kullanmalıyım?
Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar arkadaşlar. Benim elimde özgün Rise of Nations Gold Edition CD'si var. Bu CD'lerden birincisi kopya korumalı olduğu için kopyalanamıyor. Bu CD'yi kopyalayabilmem için hangi programı kullanmalıyım?
Şimdiden teşekkürler.
MEDİA PLAYER'I AÇIN AYARLAR KISMINDAN SEÇENEKLERDEN MÜZİK KOPYALAMAYA GİRİN.CD Yİ TAKIN MEDİA PLAYER DA ÇALMAYA BAŞLAYIN.AYNI ANDA YUKARIDAKİ İŞLEMLERİ YAPIN.İKİ SEÇENEK GELECEK ORDA KOPYA KORUMASINI KALDIR DEYİN VE CD Yİ KORUMASIZ EN YALIN HALİYLE KOPYALAYIN.
Bu işi CloneCD ile hallettim. Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.
Çok basit ve kaliteli bir çözümü var arkadaşlar. Hem uygulama falan yüklemeye de gerek yok. Bilgisayarınızda iTunes olsun yeter. Korumalı CD'i sürücüye takınca otomatik iTunes açılıyor. Otomatik açılmazsa siz açın. Sağ üst tarafta "CD'yi içe aktar" seçeneği çıkıyor. O seçeneği tıkladıktan sonra "İçe aktarma ayarlarından" istediğiniz formatta (mp3, Wav) ve istediğiniz kalitede müzikleri kaydedebiliyorsunuz. Daha sonra kaydettiği yerden CD'leri çoğaltabiliyorsunuz. Hadi iyi dinlemeler