merhabalar.öncelikle baska yerlerde bunu cozen olmadı son umudum burası.bilgisayarda bır klasoru kopyalayabılıyorum.ancak yapıstıra bastıgım zaman pc kitlenıyor.reset atmak zorunda kalıyorum.yenıden baslatsamda yine care olmuyor.hep donup kalıyor bu 1.ıkıcısı ise yine herhangi bir klasorun ozellıkler kısmına gırdıgım zamanda bu kılıtlenme olayı oluyor.yani bunun yuzunden hicbır seyi yedekleyemıyorum.format demenin harıcınde bana yardım edecek pc ustası varmıdır
kopyala yapıstır sıkıntı var
antivirüs ile bi tara
combofix var o bata trojan buluyor
bi ihtimal çözüm getiri belki
taradım ama olmadı be hocam.combofix var o bata trojan buluyor dedıgın seyı de anlayamadım (
guvenlı modda calıtır pc yı oyle dene bı
unlocker programınıda dene sılmenı yada taşımanı engelleyen bı şey varsa durdurrur
guvenli modda tarama yap dıyorsun heralde anladıgım kadarıyla.eger oyleyse güvenli moda nasıl ulasabilecegımı soylermısın.tesekkurler
Bilgisayar açılırken (Windows Ekranından Önce Yapmalısın) F8'e bas.Sonra yukarıya yön tuşlarıyla Güvenli Modu seç.
Sistem özelliklerinizi yazar mısınız?
gogo_34guvenli modda tarama yap dıyorsun heralde anladıgım kadarıyla.eger oyleyse güvenli moda nasıl ulasabilecegımı soylermısın.pc'i başlarken devamlı F8'e bas ama kimi bilg.F5'de açılabiliyor güvenli mod.gokhan38guvenlı modda calıtır pc yı oyle dene bıUnlocker benim bildiğim bir türlü silinmeyen inatçı dosya ya da klasörler içindir bu sorunla alakasını anlayamadım.
unlocker programınıda dene sılmenı yada taşımanı engelleyen bı şey varsa
ya fazla bılgı sahıbı değilim bılgısayarla ılgılı.ama bıldıklerımı yazayım 2 gb ram var.512 mb ati ekran kartı var.anakartın modelını bılmıyorum.ben sımdı guvenlı modda bı arama tarama yapıcam.eger vırus varsa ne yapıyım.sılıyımmı komple yoksa karantınaya felan mı almak lazım