Arkadaşlar,cod'5 te oyunu bitirdikten sonra extra bi bölüm açılıyor zombi falan öldürüyorsun puan toplayarak, nese.Ben genelde fps ve yarış oyunları seven birisiyim ama ordaki gerilim çok hoşuma gitti ve beni gerçektende başlıkta yazdıgım gibi etkileycek bi oyun tavsiyesi istiyorum ne önerirsiniz bana.
Şimdiden teşekkürler
Korkmak istiyorum!Heyecan,gerilim istiyorum!
- 1
- 2
Doom 3, Dead Space, The Thing, Fear.
Doom 3, Dead Space, The Thing, Fear. evet bunlar baba oyunlar bide ek olrak the suffering var 2 oyunu mevcut çok baba oyundur buda sen dene bi oturduğun yerde mutlaka bir terleme hissedersin kendimden biliyorum:)
sagol kardeşim deneyecegım 5+2 ses sitemim var cod5 oynarken manyak oluyor hakkaten dıer 5+1 destekli oyunlardada tabıkı ama gece yarısı 5+2 i açamaycağıma gore kulaklıkla oynarımEvet onun için önce kulaklık yazdım :) Gerçekten süper oyun fear1.
Dead Space de önerilmiş ben unutmuştum.O oyunda çok güzel ama oynamadan önce aynı isimde bir anime filmi mevcut.Onu izledikten sonra oynamanızı tavsiye ederim keza oyun animenin bittiği noktada başlıyor.
fear 1 korkuda tek gecerim ama left 4 dead resident evil gibi oyunlarıda oynamanı tavisye ederim.sistemin kaldırıosa fear 2 oyna :D benim sistem kaldırmıyo :D
doom 3, fear, dead space
özellikle dead space yi öneririm. dinamik etkileyici bir oyun.
sistemin fear 1 in anasını aglatır sen fear 2 için soruyosun sanırım . işlemcin e2140 kasma yapar gibime geliyo en düşük ayarlarda oynar bu sistem ama windows 7 kullanıyosun w7 ram den cok yiyo ram kapasiten de iyiyse oynarsın sadece işlemci biraz kasar
sana tavsiyem nosferatu ve penumbra istedikleri sistemde yüksek değil
niye kimse half life episode 2 yi yazmamış bence oda çok iyi oyun..heleki bi sonlara doğru bi canavardan kaçıyorsun akıllara zarar..
5+2 ne oluyor ben çözemedim.:)) hemen cevap vereyim elimde 5+1 im var lakın orta kanal ve arka sorround lardan birinin oldugu çıkışlar yanık ses vermıyor. yanı iki tane cıkısım yanık 5+1 imde.şimdi gelellim sorunuzun cevabına ben soruna soyle cozum buldum limde saglam bi tane de 2+1 im var ve yanık olan cıksıların sesını 2 +1 bagladım bollecene orta ve arka yı halletmıs oldum. eee 2+1 dede subwoofer yokmu var dolayısıyla elimde 5+2 im olmus oluyor haçtınız köfteyi:)))
bir center, 2 surround, 2 ön bir tane de woofer var diğeri ne.
7+2 olmasın seninkisi.
Merakımdan sordum ha.
crash61 in önerileride güzeldir. Özellikle left 4 dead ı kesin oyna.
sistemin fear 1 in anasını aglatır sen fear 2 için soruyosun sanırım . işlemcin e2140 kasma yapar gibime geliyo en düşük ayarlarda oynar bu sistem ama windows 7 kullanıyosun w7 ram den cok yiyo ram kapasiten de iyiyse oynarsın sadece işlemci birazsorun değil ya windows 7 kullanıyorum ama oyunlarda xp yi açıyorum cok fark ediyo yani xp de kasmadan oynayabılırım değilmi.
not ram:2gb çift slot ddr2 800 mhzSon Düzenleme: ali140 ~ 02 Aralık 2009 05:36
The Suffering ve The Suffering 2 (Ties That Bind) bu ikisini oyna ama önce 1. yi önce 2. yi oynarsan birşey anlamazsın ama kesinlikle oyna.
- 1
- 2