Yasal olarak windows 7 deneme sürümünü kullandım, her konuda beğendim. Daha sonra sahip olduğum orjinal vista home basic işletim sistemini kullanmaya devam ettim. Aklım hep windows 7'de kaldığı için bir siteden windows 7 rtm final sürümünü indirip kurdum. İçime sinmesede loader ile korsan kullanmaya başladım. Piyasaya çıkmayan işletim sistemini üstelik crack'li kullandım ve halen devam ediyorum. Linux dağıtımları pardus ve ubuntu denedim ama acemi olduğum için zorlandım. Bu durumda korsan windows 7'mi kullanmaya devam edeyim yoksa elimdeki orjinal vista home basic'mi kurup kullanayım ? Bir karar veremiyorum! Yoksa linux'mu kullanmalıyım ?
Korsan windows 7 mi orjinal vista home basic mi ?
- 1
- 2
Tabiki orjinal EMEĞE SAYGI
Yasal olarak windows 7 deneme sürümünü kullandım, her konuda beğendim. Daha sonra sahip olduğum orjinal vista home basic işletim sistemini kullanmaya devam ettim. Aklım hep windows 7'de kaldığı için bir siteden windows 7 rtm final sürümünü indirip kurdum. İçime sinmesede loader ile korsan kullanmaya başladım. Piyasaya çıkmayan işletim sistemini üstelik crack'li kullandım ve halen devam ediyorum. Linux dağıtımları pardus ve ubuntu denedim ama acemi olduğum için zorlandım. Bu durumda korsan windows 7'mi kullanmaya devam edeyim yoksa elimdeki orjinal vista home basic'mi kurup kullanayım ? Bir karar veremiyorum! Yoksa linux'mu kullanmalıyım ?sen onlara bakma onların petrolleri var zenginler bence korsan kullan ben öyle yapacam
Ben Ocak civarı Orijinal Premium alıcam.Bence hak yememek gerek.Kul hakkı.
Ben oyunuda,filmide,müziğide,işletim sisteminide,yazılımlarıda orijinal kullanırım.Orijinal gibisi yok!
Hem crack kullanınca vermediğin paranın cezasını çekiyorsun.Bir sürü zararı var...
kur vistanı..windows 7 temalarıyla yaşamını sürdür :)
Gerçekten herşeyim orjinal.Yazılımların bazıları Free ImgBurn,GIMP kullanıyorum yoksa bu ikisinin rakiplerine para mı yeter Allah'ını seversen Zaten müzikler bazı albümler alıyorum.MP3'leri arkadaşlardan alıyorum günahı onların boynuna.İşletim sistemi desen Vista'ya 150 TL para saydım.Filmler 15'er TL civarı zaten.Oyunları da aynı MP3 gibi bazıları orijinal korsanlar arkadaşlardan...Şimdi sen çok mu zenginsin diyeceksin.Cevap;Hayır...
Gerçekten herşeyim orjinal.Yazılımların bazıları Free ImgBurn,GIMP kullanıyorum yoksa bu ikisinin rakiplerine para mı yeter Allah'ını seversen Zaten müzikler bazı albümler alıyorum.MP3'leri arkadaşlardan alıyorum günahı onların boynuna.İşletim sistemi desen Vista'ya 150 TL para saydım.Filmler 15'er TL civarı zaten.Oyunları da aynı MP3 gibi bazıları orijinal korsanlar arkadaşlardan...Şimdi sen çok mu zenginsin diyeceksin.Cevap;Hayır...
Niye çokmu zenginsin diyelimki? sende herşeyi arkadaşlarından alıyorsun:)Asıl arladaşların çokmu zengin?:)
Yani bir yerde punisher123 "laptop monster,masaüstü alienware bizde sabancıyız" gibi birşey söylemişti.Şimdi yine der diye söyledim.Arkadaşlarım dikkat ettiysen hep korsan kullanıyor yani zengin değiller.bende korsanları onlardan alıyorum.günahı onların diye
Yasal olarak windows 7 deneme sürümünü kullandım, her konuda beğendim. Daha sonra sahip olduğum orjinal vista home basic işletim sistemini kullanmaya devam ettim. Aklım hep windows 7'de kaldığı için bir siteden windows 7 rtm final sürümünü indirip kurdum. İçime sinmesede loader ile korsan kullanmaya başladım. Piyasaya çıkmayan işletim sistemini üstelik crack'li kullandım ve halen devam ediyorum. Linux dağıtımları pardus ve ubuntu denedim ama acemi olduğum için zorlandım. Bu durumda korsan windows 7'mi kullanmaya devam edeyim yoksa elimdeki orjinal vista home basic'mi kurup kullanayım ? Bir karar veremiyorum! Yoksa linux'mu kullanmalıyım ?vaaayyyy beee
gözlerim yaşardı.
soruyu sorduğun yere dikkat et.
ne bekliyordun ki.
sitenin konuya yaklaşım tarzı belli.
son söz: hocanın dediğini yapta yaptığını yapma
ben birşeyler dedim ama umarım anlamışşındır. herkes herşeyi full orjinal kullanıyor chip forum yorumcuları dahil.. ;)
Arkadaşının indirip sana vermesi ve senin korsan kullanman sonucu günahı arkadaşına mı yazılıcak yani?
Makul fiyatlara çekselerde herkes orjinal kullansa onlarda karlı çıkar bu işten, vatandaşta. Ama nerde 1.e 5 farklı fiyat koyuyorlar vatandaşta mecburen yasal olmayan yolları seçiyor.
Bence kabahat onların...
Makul fiyatlara çekselerde herkes orjinal kullansa onlarda karlı çıkar bu işten, vatandaşta. Ama nerde 1.e 5 farklı fiyat koyuyorlar vatandaşta mecburen yasal olmayan yolları seçiyor.hay ağzına salık millet aç gidip 250$ verip yazılım almaz durmak yook korsana devam
Bence kabahat onların...
Benim almam için indirmiyorlar.Onların indirdiklerinden beğenip alıyorum.Yoksa "siz şu müzikleri indirin ben sizden alırım günahı size ama" gibi birşey söylemiyorum tabii ki de..saçmalama desem doğru olur yani :S senin dediğine göre git internetten indir windows 7 rtm yi sonra crackle... o adam cracki senin için yapmadı değilmi? cevabını bekliyorum çok saçmalamaya başladın :S
Türkiye şartlarında orjnal yazılım kullanmak zor orjinal oyunu 30 lira yaptılarda ben mi almadım beğendiğim oyunları 30 tl lik 20 tl ye kadar düşünce aldım ama 30 tl den fazlası benim ve Türkiye genelinin bir oyun için harcaması sıkar ama iş için kullanılan yazılımlar ayrı (autocad,logo) tabiki onların da iş yapanın maliyeti fazla zorlanmadan çıkarması gerekir
microsoft ABD de windows 7 yi kaç paraya satıyor? türkiyede kaç paraya satıyor? ABD ve Türkiyedeki kişi başı gelir kaç para? bunların cevapları umarım size ışık tutar!
sonuçta 50 TL ye windows 7 verseler kim almaz?
ben senin yerinde olsam home basic i kurar kullanırım fena bir işletim sistemi değil
elinde orjinal varsa ne olursa olsun xp bile olsa onu kullan derim sonuçta onda da her işini göreceksin eğer elinde bir işletim didtemi yoksa gerisi sana kalmış ama bu da var önceden alınmış br sisteme gerçekten yeni bir işletim almak çok zor hele bu fiyatlar la
bildiğim bir tek şey var korsan olmasa microsoft biterr......... oda bunun farkında yani kosana karşı politika şu istemiyorum ama yan cebime koy......
- 1
- 2