arkadaşlar görev çubugunda mavi bi yıldız çıktı ve masaüstü sağ alt köşede yazılım sahteciliği kurbanı olabirsiniz yazıyor.
nasıl kaldırabilirim.
yardımcı olabilirmisiniz?
korsan xp yazıları
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,851 mesaj
lisanslı işletim sistemi kullanın ;)
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
black rosebir de arkadaşlar pcyi kapatıp açtıgımda ekran kartım siyah oluyor.Ekran kartı mı Duvar kağıdı mı? Her neyse google'dan sahte xp'yi orijinal yapmak için bir sürü illegal programlar mevcut. Biraz araştırsan bulursun.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,183 mesaj
nurtanformat at, uğraşma..Format atınca ne olacak, düzelecekmi?
Üye
58 mesaj
bu sorundan kurtulmak için format at yada illegal programlar var onu indir kur.ancak kesin yapman gereken windows güncellemelerini iptal etmek.en garantisi orijinal yazılım kullan.
Yıllanmış Üye
1,183 mesaj
Sorundan kurtulmak için illegal yollar haricinde altı üstü bir dosya sileceksiniz hala format diyorsunuz, sizi anlamakta zorluk çekiyorum. Bunamaya başladım galiba.
piRe_Sorundan kurtulmak için illegal yollar haricinde altı üstü bir dosya sileceksiniz hala format diyorsunuz, sizi anlamakta zorluk çekiyorum. Bunamaya başladım galiba.kardeş hangi dosyayı silmeliyim
yardımcı olurmusunSon Düzenleme: black rose ~ 20 Aralık 2008 19:37
Yıllanmış Üye
1,183 mesaj
Gözlerini aç ve yıldızlara bak, seni istediğin yere götürür.
Yolunu kaybedersen google dervişine danış, doğru yolu bulursun.
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
KAÇA SİXPİYİ ORÇİNAL YAMPA diye ara , benden bu kadar anlayan anladı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,103 mesaj
google beye sor legal xp diye o sana tükenmeyen hazinelerinden elbet bir kapı açar
Üye
58 mesaj
piRe_Sorundan kurtulmak için illegal yollar haricinde altı üstü bir dosya sileceksiniz hala format diyorsunuz, sizi anlamakta zorluk çekiyorum. Bunamaya başladım galiba.eğer sakıncası yoksa silinecek dosyayı da söyler misin?