abonesi olduğum smile adslin verdiği airties rt205 wlan modemini kullanmaktayı. ancak wlandan deilde kablolu olarak modemi kullanmakta idim. modemin ayarlarından modeme şifre koyup wlanı kapattım. modemin üzerinde mevcut 4 işıktn sonuncusu (wlan yazan ) söndü. uzun süredir böyle kullanmaktayım. bir arkadaşımın bende kaldığı 15 gün boyunca laptopundan nete bağlanması için wlan açtım. ocak ayında 4 gb lık kotayı 6 gb olarak aştım. bunu arkadaşımla beraber kullanmaya bağladım ne ise. ocak ayının sonunda arkadaşımın gitmesi ile gene eski haline döndürdüm modemi. şubat ayının 6'da smile adsl in sayfasında ( http://www.smileadsl.com/SmileAd ... uota%2fDefault.aspx ) kota sorgulama yaptım. 1,026gb kotayı doldurmuşum, ertesi gün aynı saatte takrar baktığımda 1,526 gb olarak gördüm.
bir gün içersinde sadece facabook sayfasına, msn ye( ki görüntülü konuşma yapmadım) ve mynet oyunda okey oynadım. yanlız bu süreler çok kısa. çünkü kardeşim bilgisayarda oyun oynamakta.
benim sorum az kullanıma rağmen 500 mb lık bilgi bir günde harcanabilirmi yoksa benim modemime girebilirlermi.
saygılarmla