Arkadaslar ben 4GBlık ttnet kullanıyorum.Ama fazla bişey indirmeden kota hemen doluyor. Geçen ay 50TL geldi. Bişey indirmeden kota acaba neden artıyor? TTNET şifresini değiştireyimmi? Neden oluyo böyle ve çözümleri söylerseniz sevinirim.
Kota çok çabuk doluyor!
Kablosuz Modem Kullanıyorsan Tahmin Edilmesi Güç Bir Şifre Koy Wireless e Yok Normal Modem Kullanıyorsan da Bilgisayarında Virüs Taraması Yaptır
Ayrıca Görev Yöneticisinden Çalışan Programları Kontrol et mesela Adobe Reader Gibi Bir Program Kurunca Adobe Updater diye Bir Hizmet Ekler Sürekli Güncellemeleri İndirir
Bunlara Dikkat et Kotayı Aşmazsın
Her yüklediğin yazılımın güncellemesi otomatik olsa bile 4Gb lık kotayı doldurman oldukça zor. Kanımca her önüne gelen yazılımı yüklüyorsun, birde günlük KOTA SORGULAMASINI yapmıyorsun, iş böyle oluncada 50TL lik faturaların muhatabı oluyorsun. Her ay o miktar geliyorsa KOTASIZ tarifeye geç daha iyi, hiç olmazsa ardına bakmazsın. saygılarımla.
Ya sadece gecen ay geldi 50 tl bu ayda gelcek yine o kadar eskiden bu kadar aşmıyordum.Bişey indirmeden kota doluyor.Virüs taraması yaptırdım pc temiz.BU arada kablolu internet kullanıyorum
aynı sorun bendede var durduk yere kota doluyor hiçbir şey indirmeden arada iki video izlerim 2dklık falan daha önce hiç aşmıyordum kotayı 3 aydır hep aşıyor kotayı fazladan download yazılıyor gibi geldi bana
TTNET'ten kaynaklanabilir bu sorun yada virüs yemiş olabilirsin yada ağınıza hacker sızmış olabilir modem arayüzünün şifresini değişin en olmadı pc'ye format at tamamen yavaş at ama. Sonrada modem'İn şifresini felan arayüzünün şifresini değiş