ttnet üyesiyim. belli bir süreden beri kota miktarımı öğrenemiyorum. adsl kota sorgulama sayfası çıkıyor kullanıcı kimliği ve şifreyi giriyorum, güvenlik kodunu giriyorum tamam tuşuna basıyorum ama bir türlü sayfa gelmiyor. ne yapmalıyım, sizlerde de aynı sorun var mı arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim??
kota miktarımı öğrenemiyorum
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
816 mesaj
Firefox ve Adblock Plus kullanıyorsam Adblock Plus'ı TTNET sitesinde devre dışı bırak. Çünkü nasıl bir sistem yapmışlarsa, reklamı görmeden menüye giriş yapamıyorsun. Yok kullanmıyorum da bu sorun var diyorsan, TTNET'in beceriksiz hizmetlerinden biri olan Kota Sorgulama ekranının "ayın son 10 günü iş yapmama" anına denk gelmişsindir. Dikkat edin, ayın son 10 günü kota sorgulama çalışmıyor. Son 3 aydır bunu özellikle gözlemliyorum. Şikayet ettim kaale almadılar bile.
Son Düzenleme: Kal-El ~ 21 Eylül 2009 18:49
Firefox ve Adblock Plus kullanıyorsam Adblock Plus'ı TTNET sitesinde devre dışı bırak. Çünkü nasıl bir sistem yapmışlarsa, reklamı görmeden menüye giriş yapamıyorsun. Yok kullanmıyorum da bu sorun var diyorsan, TTNET'in beceriksiz hizmetlerinden biri olan Kota Sorgulama ekranının "ayın son 10 günü iş yapmama" anına denk gelmişsindir. Dikkat edin, ayın son 10 günü kota sorgulama çalışmıyor. Son 3 aydır bunu özellikle gözlemliyorum. Şikayet ettim kaale almadılar bile.10 günmü bilmem de ayın son zamanları çalışmıyor.O da farklı bi durum.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,494 mesaj
Bende giremiyordum fakat şuan direk giriyor.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
473 mesaj
Bende de aynı sorun var hacılar be... TTNET neden böyle yapıyor ki? İlla ki Kablonet'e mi geçelim?