arkadaşlar ben yeni kullanıcıyım daha öncede internet bağlattım ama böyle bir sorun yaşamadım lütfen yardım edin bağlattıktan 3 gün sonra 3 gb idi.sadece 1 tane online oyun ve msn kullandım neden bu kadar anlamıyorum şimdiden teşekkürler
kotam 3 günde 3 gb oldu yarımmmm
Öneri: kullanmadığın zaman modemi kapat... Ve kesin olarak virüs bulaşmıiş
Kablosuz internet kullanıyorsan şifreni değiştir hemen.Periyodik olarak her hafta veya 10 günde bir değiştir.
Bilgisayar güvenliğin için sana tavsiyelerim:
Avira Antivir: Kale gibi sağlam bir antivirüs aynı zamanda free
TrueCrypt: Sabit diski şifrelemek için...
GPG4Win: E-mailleri şifrelemek için.
SpyBot: Search & Destroy
Spamihilator: Spam-maillere karşı koruma.
Ağ saldırıları ve çetin rootkit'ler sadece özel uzmanlar ile ortaya çıkarılabilir. Tavsiyem: Snort ve Gmer.
Rootkit'lere karşı Gmer
Snort: Ağ saldırılarının izini sürmek
NoScript: Firefox eklentisi
Hijack This: İz peşinde tüm sisteminizi zararlı yazılımların etkisi olabilen tezatlara karşı tarar.
yanlız CombFix' i yazmayı unutmuşlar, bu küçücük yazılım masaüstünde çalıştırılır ve bulaşmış ne kadar zararlı yazılım varsa hepsini siler, ayrıca Internet Explorer' a bulaşan zararlıları da temizler...
bu yazılım sadece bulaştığı zamanlarda kullanılmalı, koruma özelliği yoktur...!!!
saygılarımla...
yanlız CombFix' i yazmayı unutmuşlar, bu küçücük yazılım masaüstünde çalıştırılır ve bulaşmış ne kadar zararlı yazılım varsa hepsini siler, ayrıca Internet Explorer' a bulaşan zararlıları da temizler...
bu yazılım sadece bulaştığı zamanlarda kullanılmalı, koruma özelliği yoktur...!!!
saygılarımla...Combofix bütün zararlıları silen bir yazılım değil, sadece belli başlı zararlı yazılımları(Amvo.exe, Autorun.inf gibi zararlıları örnek olarak) temizleyebilen bir yazılım. Kısaca birkaç zararlı temizliği için kullanılan bir araç ;)
Kablosuz internet kullanıyorsan şifreni değiştir hemen.Periyodik olarak her hafta veya 10 günde bir değiştir.Bu Gmer'i her çalıştırışta benim makine birkaç dakika sonra tarama esnasında reset atıyor. Neden olabilir acaba?
Bilgisayar güvenliğin için sana tavsiyelerim:Avira Antivir: Kale gibi sağlam bir antivirüs aynı zamanda free
TrueCrypt: Sabit diski şifrelemek için...
GPG4Win: E-mailleri şifrelemek için.
SpyBot: Search & Destroy
Spamihilator: Spam-maillere karşı koruma.
Ağ saldırıları ve çetin rootkit'ler sadece özel uzmanlar ile ortaya çıkarılabilir. Tavsiyem: Snort ve Gmer.
Rootkit'lere karşı Gmer
Snort: Ağ saldırılarının izini sürmek
NoScript: Firefox eklentisi
Hijack This: İz peşinde tüm sisteminizi zararlı yazılımların etkisi olabilen tezatlara karşı tarar.