yardım plss kotam
7.748.122.551
(7,216 GB)
61.25 tl mi gelir yoksa daha mı fazla eğer 61.25 gelirse saat 24.00 e kadar download yapacam acil yorum bekliyorum
1gb fazladan 10 tl her 1 gb ye 10 tl yani ama 65 tl den sonra sınırsız
aşağı yukarı bazı yerlerde mb başına ücret deniyor ama bende hep 1 gb ye 10 tl geldi bugüne kadar
ben düz hesap yaptım ince hesap yaparsan aşağı yukarı öyle gelmesi lazım
olan olmuş zaten bende çok çektim bu kota ve parası yüzünden ben yarın sınırsıza geçiyorum mesela bak 1 gb 10 tl ise 500 mb 5 tl 250 mb 2.5 tl bu şekilde hesap yaparsan bulurusn ben bu hesaba göre hesap yapıyordum hep aşağı yukarı tutuyordu kolay gelsin
Bence saat 11buçuktan sonra indirmeye devam etme..
Gelecek ayın kotasından düşmeye başlarlarsa şaşırma diye uyarayım dedim..
S.W.A.To zmn 61.25 gelir teşşekkürler arkadaşım sağol ben sömürüyümEn geç 23.30'da modemi kapayın , reset atın yapın bişeyler ,
aksi takdirde modemi en son açtıktan sonra bu akşam indirdikleriniz
Nisan ayının Kotasına yazılır , hiç hoş olmaz .
Ama ben olsam sınırsıza geçerim , Ayda 45.50tl oldu artık .
Sizin 4gb kota dediğinizi ben yarım günde indiriyorum !İşte sınırsız internet özgürlüğünden bir fotoğraf
** Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2048 Kbps 4GB ve 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez.
TTNET ten alınmıştır.
Sizin ödeyeceğiniz miktar buna göre 56,64 tl oluyor.Daha fazla değil.
tmm son 30 dk indirme yapıyım olmazsa senin dediğin gibi bir reset atarım modeme
bizimkileri bir türlü ikna edemedim ama bu faturayı görünce belki yaptırırlar :)
senin pc 2 gün açık kalmış herelde nası soğutma sistemin nasıl pc yanmasın dikkat et :))
S.W.A.Ttmm son 30 dk indirme yapıyım olmazsa senin dediğin gibi bir reset atarım modemeAcer 2920Z laptop var , ısınmıyor ki download yaparken ne ısınsın !
bizimkileri bir türlü ikna edemedim ama bu faturayı görünce belki yaptırırlar :)
senin pc 2 gün açık kalmış herelde nası soğutma sistemin nasıl pc yanmasın dikkat et :))
Phantom26** Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2048 Kbps 4GB ve 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez.sağol kardeş birazda olsa rahatlattın beniTTNET ten alınmıştır.
Sizin ödeyeceğiniz miktar buna göre 56,64 tl oluyor.Daha fazla değil.
mengu88Acer 2920Z laptop var , ısınmıyor ki download yaparken ne ısınsın !kardeş şaka takılıyoz alınma hemen =) bu arada 30 dk 200 mb indirdim 11.30 da modem reset yedi sorun olmaz artık 54 tl öderiz =)
S.W.A.Tyardım plss kotamoda birşeymi benim ki bu ay 200'ü geçmiş bile olabilir
7.748.122.551
(7,216 GB)61.25 tl mi gelir yoksa daha mı fazla eğer 61.25 gelirse saat 24.00 e kadar download yapacam acil yorum
S.W.A.Tbu arada bir sorum olacak sizlere net framework 3.5 diğer sürümlerini kapsar mı yoksa sıraylamı kurulmasıindirnce sp1 olan versiyonunu indir.
yoksa her defasına 30-40 mb sp 1 indirir. zaten 30 mb kadarda Türkçe dil paketi indiriyor..
5.231.820.256
(4,873 GB)
oldu bu ay heralde bi 40 gelir :))
samet7135.231.820.25637 gelir sana
(4,873 GB)oldu bu ay heralde bi 40 gelir :))
mengu88En geç 23.30'da modemi kapayın , reset atın yapın bişeyler ,Siz TTneT 1024 / sınırsız tarifedemisiniz ?
aksi takdirde modemi en son açtıktan sonra bu akşam indirdikleriniz
Nisan ayının Kotasına yazılır , hiç hoş olmaz .
Ama ben olsam sınırsıza geçerim , Ayda 45.50tl oldu artık .
Sizin 4gb kota dediğinizi ben yarım günde indiriyorum !İşte sınırsız internet özgürlüğünden bir fotoğraf
Yoksa internetinizin hızı nedir ?Birde, 1024mbit tarife ile 24 saat boyunca 100kb/s hızla download yaparsak 24 saatte 8640GB 48 saatte 17280GB dosya indirebiliyoruz.
2 günde 25GB lık neler indiriyorsunuz onuda sorabilirmiyim.
Bende 1-2 ay önde sınırsıza geçtim.. 1 ayda anca 20GB doldurdum..
İnternette ne varki bu kadar 2 günde 25GB
PC nin hiç kapanmadan aralıksız download yapması gerek ayrıca
Belki "ona bakarsan ben 200GB çektim bu ay" falan cevaplar yazılırda ben ne indiriyorsunuz onu merak ediyorum
bloodsonerBenimde budur 5 aydır. 4 gb kota tarifesi 6 gb olarak geliyor. Buda 50 tl felan seninkiside dediğiniz gibi 60 tl felan gelir artık.aynı sorun benim başımdada var kaderimiz buymuş özgürlüğe az kaldı
O paralar ile biz iyi bir sınırsız çekeriz ama faturayı ödeyen babam anlamıyor ki.