daha ayın 5i ama kotam 500 600 mb oldu
valla pc başına oturmaya korkar oldum
bu ay hiç program indirmedim
belli başlı siteler ve forum sitelerine takıyodum o da her ay girdiğim yerler
temmuz ayının sonuna dogru başladı bu ışık hızı
format attım daha da hızlandı
fikri olan var mı
kotam ışık kızıyla ilerliyooo
- 1
- 2
Güncelleştirmeleri yüklüyor olabilir. Bir bak istersen. Eğer açıksa kotalı kullandığın için kapatmanı öneririm.
modemin hacklenmiş olabilir.. başkası kotayı kılalnabilir..
5 günde 500-600 mb o kadar gezinmeye normal diye düşünüyorum...
Coşkun OLCA5 günde 500-600 mb o kadar gezinmeye normal diye düşünüyorum...Bence de normal.bu hızla devam edersen 3 gb ancak geçer.
dostum modemin kablosussa modemindede şifre falan yoksa modemini kullanıyor olabilirler ayrıca normal bende de 629 mb gösteriyor kafan rahat olsun zaten 4 hafta 4 gb diye düşünürsen haftada 1gb
6 gün oldu 900 mb bence seninki normal format konusuna gelince zaten arkadaşlar gerekli şeyleri söylemişler :):)
bencede normal, sitelerde eskisi gibi degilki artık. milyon tane resim var, flash icerikler, reklamlar vs. dolduruyor ortalıgı...
mystical93Güncelleştirmeleri yüklüyor olabilir. Bir bak istersen. Eğer açıksa kotalı kullandığın için kapatmanı öneririm.
suskun_kralmodemin hacklenmiş olabilir.. başkası kotayı kılalnabilir..
Coşkun OLCA5 günde 500-600 mb o kadar gezinmeye normal diye düşünüyorum...bu ay girmedim kii
HEÇ DEBELENMEYİN REKOR BENDE 1GB
ttnet bizimkini güncellememiş ayın 4 ünden beri ama 500 ü geçmiştir.
bu arada kotanın dolması için illaki download a gerek yok.sitelerde gezinirken sayfa içerikleri zaten bi çeşit download olarak bilgisayarına iner bu yüzden kota günlük ortalama 5 saat boyunca sörf yapmayla da dolabilir.zaten artık eskisi gibi değil.adsl çıktı hızlar arttı.bu yüzden sn de yapılan download miktarı da arttı...
sitelerdeki flash efekt lerinden resimlerden yada vidyolardan kaynaklanıyo zaten bu kota dolması ayrıca birde virüs girmiş olabilir modemin ışklarını kontrol et sürekli yanıp sönüyorsa ve güncelleştirmeler kapalıysa virüs vardır
vallaha bende de aynısı oluyordu daha ayın 15'ine gelmden 4 GB yi aşıyordu en sonun da kafam bozuldu geçtim kotasıza şimdi rahatım nereye girersem giriyim sabit bir fiyat geliyor ... Herkese öneririm fiyat bakımından bana göre pek fark yok kotalıyla kotasızın ... Yani benim sana önerim vallaha arkadaşım sen geç bence kotasıza hayatını yaşa ...
Aslından Kotan Normal.. Ama Diyorsan Dahada Yükseldiği Oluyor Modem Şifreni Değiştir Pc Portları kapat virus programını kullan
xHellknightxsitelerdeki flash efekt lerinden resimlerden yada vidyolardan kaynaklanıyo zaten bu kota dolması ayrıca birde virüs girmiş olabilir modemin ışklarını kontrol et sürekli yanıp sönüyorsa ve güncelleştirmeler kapalıysa virüs vardıışık yanıp sönüyosa derken
modemin üzerindekiler yanıp sönüyo
en fazla da ethernet yazan
normal hergun 100mb yemissin ama hic girmediysen bir gariplik var kesin
rekor bende 1 megabite 4 gb aylık fatura 80 ytl
kaankaanrekor bende 1 megabite 4 gb aylık fatura 80
Puhahahaa.ula neddin sen!
kaankaanrekor bende 1 megabite 4 gb aylık fatura 80git 2 mbit sınırsız al o parayı verceğine
mustafa91git 2 mbit sınırsız al o parayı verceğKatılıyorum...
Ayrıca başlık hala yanlış
Ve benim kotam : 1 Gb
kaankaanrekor bende 1 megabite 4 gb aylık fatura 80İtiraz etmeyi denedin mi? Hatırladığım kadarıyla aynı hızın limitsizinin üzerinde ücret alınmıyor. Yani en fazla 49 YTL ödemen lazım.
- 1
- 2