mynette oyun oynuyom uzun süre
sitelere post(konu)atıyorum
knıght oynuyorum
flatcast destekli bir radyom var
birde msnim devamlı online.internetim kablolu.arkadaşlar hangisi kotamı dolduruyor..ayın 8-10 una gelmeden kotam geçiyor şu anda bile 4gb geçmiş kotam..lütfen yardım edin..delirecem böle giderse internetim kapatılacak :)
kotamı ne dolduruyor..acill yardım
- 1
- 2
knight dolduruo olablir yada virus felan olabilir
radyoyu sen kuruosan sorun yok upload ucretli deil ancak dinliosan o da doldurur
benim kotada manyak gecti bu ay 4 gb kota war az once baktım 40 gb olmus download
yüzdelersek
1: Knight %75
2: Radyo %15
3: Mynet %5
4: Web sörf %5( Ses-Video Hariç)
virüsün kota doldurduğunu bilmiyordum..uzun süredir antivüris kullanmıyorum :)bir aratma yapmam gerek yoksa babamla papaz olcaz :D
serhatbeyvirüsün kota doldurduğunu bilmiyordum..uzun süredir antivüris kullanmıyorum :)bir aratma yapmam gerek yoksa babamla papaz olcaz :virüs de doldurmayı sağlayabilir. sürekli paket gönderimi yapıyor olabilir nadirde olsa hatta yogun Uploadlara neden olabilir netiniz yavaşlar fakat Upload kotayı doldurmuyor Upload sınırsızdır ttnet de..
bu saydıklarını bir kenara bırak internette sörf yapmak bile kotanın hemen dolması için yeterli.bence ya sınırsıza geç ya da yukarıda yazdıklarını biraz daha az kullan.
ya ben ne yaparsam yapiim 4 gbyi gecio 2 gunde bi 4 gb atıo zaten
imkanın varsa geç sınırsıza kurtul en azından ay sonunda faturan gelince vicdan azabı çekmezsin.
4mbit sınırsız kullanıyorum 60-80gb dan aşağıya düşmem.
msn görüntülü konuşmada karşıdan aldığın görüntü veri aktarımına girer bide karşı tarafın kamerasının çözünürlüğü yüksekse kotanı sömürür
youtube da aynı şekil yapar izlediğin her video kotandan yer
ya geccem de bi hata yaptım ayda 15 tl ye 4 gb baglattım simdi baglatı kesmek icin para istiolar sonra tekrar acmak icin baglantı ucreti 29 tl war bende dedim bunu werecegime nekadar girersem girim 62 tl geliomus onu werrim ama 3 ay dolsun geccem
sakarboy4mbit sınırsız kullanıyorum 60-80gb dan aşağıya düşmem.o kadar ne indiriyorsun arkadaşım interneti komple mi?
_cypher_knight dolduruo olablir yada virus felan olabilirkotayı geçtigin her gb için 10tl ödedigini biliyomusun sen hajımradyoyu sen kuruosan sorun yok upload ucretli deil ancak dinliosan o da doldurur
benim kotada manyak gecti bu ay 4 gb kota war az once baktım 40 gb olmus download
sakarboy4mbit sınırsız kullanıyorum 60-80gb dan aşağıya düşmem.1 mb sınırsızım var ve eger formumdaysam o gün 8 gb ı görürüm rahatlıkla
bu arada benim 4gb limitli şimdiden doldu
gecen ay 6gb olmuştu 50tl ödedim yaa
waybekotayı geçtigin her gb için 10tl ödedigini biliyomusun sen hajıhttp://www.ttnet.com.tr/evde_3Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 TL'yi geçemez.bisi biliozda yapıoz dimi
waybekotayı geçtigin her gb için 10tl ödedigini biliyomusun sen hajısınırsız olan tarife ücretinin %30 undan fazlası gelmez diye biliyorum. mesela 1mb 4 gb kotalı bi kullanıcı en fazla 49*1.3= 63,7 tl öder.
not: kablonette bu oran geçerli. ttnette farklı olabilir. tabi kablonette 1mb sınırsız 39 tl o ayrı konuSon Düzenleme: icemanphoenix ~ 21 Ocak 2009 23:53
bende öyle biliyodum gecen sordum geçtigin her gb için 10tl ödersindediler gecen ay 6 gb olunca kotam 50tl ödedim gerci ama söyledigimden bende emin olamıyom şimdi
sakarboyyüzdelersekyanlışlık var knight online kotayı okadar doldurmuyo dolsa ben eskiden oynarken geceli gündüzlü açık olduğu için kotayı kaç geçerdi fakat knight aylık kotayı çok fazla oynasanız bile ortalama 100mb civarında dolduruyo1: Knight %75
2: Radyo %15
3: Mynet %5
4: Web sörf %5( Ses-Video Hariç)
_cypher_knight dolduruo olablir yada virus felan olabilirnaptın sen sınırsıza geç daha iyiradyoyu sen kuruosan sorun yok upload ucretli deil ancak dinliosan o da doldurur
gecmesine geccem de işte 15 tl ye baglatınca kapatmak icin para istiolar her ay 62 wermek o parayı wermekten daha karlı walla ama 3 ay dolsun geccem sınırsıza
Sitelere post yollayarak dolmaz. Online oyunlar ve internet üzerinden radyo dinlemek oldukça iyi kota yer. Bir de MSN'de sana kamera açılınca. Geçen bir arkadaş kamera açtı bana, deneme amaçlı olarak 1 saat boyunca hiçbir siteye girmedim, hiçbirşey indirmedim. Sadece kamerası açıktı ve arkadaşla yazıştım. 1 saatin sonunda 51 MB download yapmış gibi görünüyodum. Yani size günde 3 saat kamera açılıyosa, 1 ay boyunca hiçbirşey indirmeyip hiçbir siteye girmeseniz bile kotanız dolacaktır. KabloNet kullandığınızı söylemişsiniz, KabloNet'in 512/128 kbps'lık limitsiz internet tarifesi aylık 19 TL, neden limitsize geçmiyorsunuz?
- 1
- 2