Ya arkadaşlar geçende de saçma sapan bir soru sordum zaten bu sefer soruyu daha adam akıllı soracağım.Benim tam olarak sorun değilde merak ettiğim birşey var interneti yeni bağlattım ve birgün boyunca ortalama 8 saat falan bilg. başındayım (aralıklı olarak) yaptığım ölçümlere göre 1 saatte kotamdan ortalama 7-11 mb arası gidiyor yaptığım tek şey ise Msn ve Chip Online yani her kullanıcı gibi bende sürekli aktif konular kısmını kontrol ediyorum nerdeyse 10-20 saniyede bir yeni sayfa açıyorum bu kadar gitmesi normal midir?
Kotanın bu kadar yemesi normal mi?
gayet normal.
bir siteye girdigin zaman gördügün her arac ayrı ayrı bilgisayarına iniyor ve browser in onu derleyip sana sayfa olarak gösteriyor.gayet doğal o kadar gitmesi
Öncelikle cevapladığınız için çok teşekkür ederim bende günlük 100 mb'a yakın giderse ayda zaten 3000 mb gitti bir sorun var herhalde napıcam ben diyordum demek normalmiş içimi ferahlattınız:) tekrar teşekkürler bu arada TTnet'inde...
ARKADSIM ACTIĞIN HER SAYFA İZLEDİĞİN HER VİDEO BUNA YOU TUBE DAHİL SENİN KOTANDAN MBLERİ ALIPPP GÖTÜRÜR SEN KOTANI TTNETİN SİTESİNDEN TAKİP ET AMA NE ZAMAN GÜNCELLENDİĞİNE DE DİKKAT ET BİDE SENİN DEĞERLERİN NORMAL
Sağolun işte sürekli kontrol ediyorum bir günde 70-100 mb falan gidiyor yaptığım tek şeyde Chip Online & MSN'de konuşmak (görüntülü değil tabi) ama dediğim gibi her 10-20 saniyede bir yeni bir şeye tıklıyorum maşallah o kadar zengin içerikli ki bu site yönetimini de tebrik ediyorum:) neyse değerler normalse endişelenmeme gerek yokmuş yeni bağlattımya işte ondan...
Coşkun OLCAÖncelikle cevapladığınız için çok teşekkür ederim bende günlük 100 mb'a yakın giderse ayda zaten 3000 mb gitti bir sorun var herhalde napıcam ben diyordum demek normalmiş içimi ferahlattınız:) tekrar teşekkürler bu arada TTnet'inde...bende bu ttnetin....
bende eskiden öyle saydırıyodum ama elden bişi gelmiyor ttnet'te olsa oteki sirketlerde olsa Türk Telekom öyle vermiş hizmeti onlarda bize bu şekilde ulaştırıyor. baktım böyle olmicak gectim kotasıza acık solim internet neymiş böle anlıyo insan, o neymiş eskiden öle ya...
bende yeni bağlattımda. bu kota sınırı uploadlar için de geçerli değil mi?
hayır
Bende sınırsınız geçmeyi planlıyorum. her istediğimi indircem aylık en az 20 Gb dosya indircem.
2008 Haziran 6.119.390.438 (5,699 GB)
İşte kotam 5 tane sp3 ( 320 mb den 1600 mb )
506 mb lik knight falan indirdim normal olarak aşmış....
ben hiç birşey indirmadeğim halde ortalama 2 GB falan oluo
www.dumeter.com bu proğram bu tür konularda olcukca yardımcı olur. En azından nekadar sürede ne kadar download edildiğini anlayabilirsiniz
bu ttnet 3 indirirsek 5 yazıyor resmen kota 3,8 3,9 gb oluyor :D:D
günlük aşağıdaki bi program izlesem bir ayda ne kadar gider ?
-3 saat sörf(arada bir video falanda var)
-1-2saat online oyun halflife,knight
-msn sürekli açık yklaşık 8saat(görüntülü ve sesli konuşma ne kadar götürür?)
açıklarsanız sevinirim, ayağımı ona göre uzatırım aylık 1.5 gb indirmeye yer kalsın istiorum
şimdien saolun.
valla bugün evden tatil sitelerine bakalım dediler 1.5 saat te 70 mb kota gitmiş.. bu explorer girilen siteye tekrar girildiğinde yeniden veri indiriyor sanırım firefox ta nasıl aynımı durum
cacheyi büyütünce daha fazla kaydederse belki yanileme sayısı azalır. arada bir de çevirimdışı çalış. ama cidden galiba interntetin ne olduğunu anlamak için sınırsız yaptırmak gerek ya şöle bi rahat rahat sörf yapamıoz gezindikçe çatur çutur gidio kotadan :S