arkadaşlar ben müzik indirmek için sınırsız kotasız gb harcamadan rapitshare programı gibi programlar istiyorum ne yapabilirim yardım edin rapidshare yi denedim yapamadım
kotasız rapidshare
muzık ındırceksın ama benım kotama yansımasın dosun .boyle bısey keske olsa ama malesef ınternette gezdıgın sayfalar bıle kotana ıslıo..limewire adlı programdan cok rahat mp3 ındırebılırsın
ares ten indirebilirsin bu arada internette yaptığın her şey kotaya yansıyor
peki nasıl kotasız tarife ile değiştirebilirim
peki nasıl kotasız tarife ile değiştirebilirim
müşteri hizmetlerini arayarak veya ttnet bayiye uğrayarak geçebilirsin
sen diyorsunki ben nete bağlanayım ttnet ne yaptığımı bilmesin malesef dediği şey mümkün değil sınırsız tarifeye geç en iyisi
sınırsız tarifeden müzik albümleri programlar indirirsem faturamı fazla ödüyormuyum ve birde sınırsız tarifelerin aboneleri aylık fatura ne kadar
Arkadaşım sınırsız tarife aylık 45 tl istediğin kadar indir daha fazla para ödemessin...
arkadşım internet download menager diye bir progrm var ama kotana yansımaması imkansız benim bildiğim kadarıyla. o program sayesinde herşeyi indirebilirsin. 5.16 sürümünü bulursan lisans numarası istermiyor... video, program, müzik, resim hepsini indirebilirsin...
4440375 i arayııp hemen geebılırsın sınırsıza yanlız aaybaşıında gecenı tavsıye ederım.
Universal Serial Downloader, JDownloader gibi programlar rapidshare gibi dosya sitelerini indirme listesi gibi görüp gerekli bekleme süresiyle birlikte indirme yapabiliyor. Limewire, Ares gibi programlar kişilerin paylaşımlarından direkt çekmek için kullanılır. Ancak Limvewire içinde çok virüs dolaşıyor, onun için antivirüs kullanıyor olmanız gereklidir. uTorrent, BitComet, BitTorrent gibi yazılımlar da torrent denilen dosya paylaşım ağlarına bağlanmanızı ve dosya çekmenizi sağlar. Bu ağlarda da virüs çıkabiliyor.
Hat konusuna gelince afedersin her bir şeye TTnet kotayı yediriyor. Kotalı 1MBPS 25TL galiba, Kotasız 45TL oluyor. Kota aşımı için herhangi bir ücret isteminde bulunulmuyor.