kardesımın kotusıtelerde dolastıgını dusunuyorum ama gecmısı sılıyor bunu baska nasıl ogrenebılırım tskurlker
kotu sıteler
- 1
- 2
kaspersky internet sec. kur sonra evebeyn korumasını aç ve şifrele evebeyn kouması bölümünü .yada evebeyn kontrolü programları kullanabilirsin satın alarak.
sagol ama gırmesını engellemekten cok oralara gırıp gırmedıgı onemlı cunku yası kucuk ve psıkolojık etkılenmı olabılır
hayır oralara girip girmediğini not tutan bir bölmesi var ordan bakabilirsin.
ıste o bolmeyı bılmıyorum nasıl bakabilirim tesekkurler
perfect keylogger isimli programı nasıl kurabılırım
ücretli ama demo olarak geliyor. verdiğim linkte açıklama yapmış
eğer beğenmediysen kis. kur ie7 yada ie6 hangisini kullanıyosun ?
ie7 nedır bılmıyorum ben vista kullanıyorum
internet explorer 7 ;internet explorer 6 gibi
büyük ihtimalle ie7 dir çünkü vista kullanıcısısın kis'i kur sonra internet explorer açtığın zaman yazdır, özel akışlar gibi şeyler var onların yanında araçlar var sonra onun yanında den den işareti vardır oraya tıkladığın zaman
aşagı doğrubir sekme açılır ondan kaspersky web koruma istatistikleri diye bir yer vardır oraya tıklasan ögrenirsin kolay gelsin.
tt netin kendi aile koruma programı var onu kurabilirsin
hiko91tt netin kendi aile koruma programı var onuevet o da ğüzel onu da kullana bilirsin.
kardesine biraz güven ya belki gırmıyodur
Vista kullanıyorsan zaten işletim sisteminde ebeveyn denetimi özelliği var. Bu özellik hakkında bilgi almak için CHIP'in şu makalesine bakabilirsin: https://www.chip.com.tr/konu/Vist ... enetimi_6764_8.html
mckmkkardesımın kotusıtelerde dolastıgını dusunuyorum ama gecmısı sılıyor bunu baska nasıl ogrenebılırımKötü sitelere girsin ne olur , siz çocukken hiç girmiyomuydunuz öyle sitelere .
Ne oldu başınız belaya mı girdi sanki o sitelerden ?
mengu88Kötü sitelere girsin ne olur , siz çocukken hiç girmiyomuydunuz öyle sitelere .Kötü sitelere girsin demeye hakkımız yok yetkimizde
Ne oldu başınız belaya mı girdi sanki o sitelerden ?
kötüyü bir şeyi hoş karşılayamayız biz.
Bizler kimiz neye mensubuz?
bu tür siteler için en iyi program K9 Web Protection dur....
Ücretsizdir... siteye girdiğinizde Get K9 Now demeniz ve oradaki formu doldurmanız yeterlidir, size bir mail gelecek ve mailinizde lisansınız da gelecektir. Ben su anda kadar denediğim tüm programları atlatabildim ama K9 u alt edemedim. k9 u devre dışı bıraktığımda hiç bir internet sitesine giremiyorum :D güzel bir özellik :)
Programı kurarsan şayet, yeniden başladıktan sonra hızlı başlata atıyor kendisini eğer atmazsa,
adresinden programın arayüzüne erişebilirsin.
giriş yaptıktan sonra Setup Kısmından Monitor u seçtiğin takdirde izlendiğinden ruhu bile duymayacak,
sen kontrol etmek istediğinde View internet activity diyorsun ve hangi saatte hangi sitelere girilmiş gösteriyor, yalnız dikkat et bazı uyarılar sitelerdeki gizli reklamlar olabilir. ;)
Birde programı kurdugunda google safe search( güvenli arama) aktif hale geliyor. eğer kapatmak istersen Other Settings kısmında "Use Google SafeSearch™" ün başındaki ticki kaldırman yeterli
Bazılarıda burada....
C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Cookies
OOOOMMMMEEEERRRRBazılarıda burada....kısaca "%userprofile%\cookies" :)
C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\
- 1
- 2