KRC Kurumsal Eğitim

zetbilisim
26-12-2017, 10:18   |  #1  
zetbilisim avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Kurumlar, çalışanlarına yönelik hizmet içi eğitim vermek ve bu sayede çalışma alanlarının nasıl bir iş dağılımı göstereceğini bildirmekle yükümlüdürler. Ancak insan kaynakları tarafından yürütülen bu faaliyetlerde mutlaka güvenilir ve profesyonel danışmanlık firmasından bilgi alınmalıdır. Aksi halde ortaya tamamen vasıfsız ve kalitesiz bir iş dağılımı çıkar ki bu da işletmenin hizmet kalitesinin standartlarını aşağıya çeker.

KRC Yönetim Danışmanlık olarak bugüne kadar birbirinden önde gelen kurumlarımızakurumsal eğitimler yönünden danışmanlık hizmeti vererek güçlenmelerini birlikte başardık. Bunun yanında bu saygın işletme ve holdinglere yönelik verdiğimiz yönetim danışmanlığı hizmetimiz bizim asıl referans kaynağımız olarak bize güvenebilmeniz anlamını taşımaktadır.

Danışmanlık Politikamız

Yönetim danışmanlığı tamamen tecrübeye dayanan bir süreçtir. Bu süreçte işe alım danışmanlığı, personellerin hizmet içi eğitimlere tabi tutulması gibi oldukça birbiriyle zincir halindeki alanlarda etkin yönetim danışmanlığına ihtiyaç vardır. Bu da profesyonel danışmanlık servislerinin yapacağı plan ve proje ve talimatlar sayesinde mümkün olacaktır.

Profesyonel Hizmet Anlayışımız

KRC Yönetim Danışmanlık, işletmelerin nasıl bir yönetim teşkilatlanması içerisine girmeleri gerektiği üzerinde durarak planlı ve programlı bir kurumsal eğitim takvimi hazırlamaktadır. Hazırladığımız bu takvim doğrultusunda kurumların hizmet içi eğitim süreçlerini yakından takip altına alarak bunları elektronik yazılımlarımız ile raporlamaktayız.

Alanında uzmanlaşmış kadromuzla dünden bugüne kadar sürdürdüğümüz yönetim danışmanlığı faaliyetlerimizi daha da genişleterek işletmelerin işini büyütürken daima kalite standartlarını da büyütmelerini sağlayan etkin danışmanlık hizmetini de onlarla buluşturmaktayız.