Arkadaşlar kredi kartları hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi hangi bankadan almalıyım internet üzerinden alışveriş için 500-750 lira limiti olması yeterlidir
Kredi kartı alacağım ?
Kredi kartı için bildiğim kadarıyla Sigortalı olman şart eğer yanlış hatırlamıyorsam, yani adamlara senin o limiti ödeyecek kadar rahat gelirin olmasını ispatlamak gibi.
Daha fazla bilgisi olan varsa söylesin bende çıkartmayı düşünüyorum.
Birde bankamatik kartlar ile internet üzerinden alışveriş yapabilir miyiz? mesela bankamatik kartınız var ama kredi kartınız yok gibi.
kredi kartı için bir bankadan bılgı almak daha saglam olur işi özünden ögrenmek en ıyısıhoş diyorsunda hangi bankaya gidersek gidelim benim kartımı al diyecek :) illaki ufak farklarda olsa bazı bankalar diğerlerinden iyi diye düşünüyorum faiz oranları vs vs hepsinin aynı olacağını düşünmüyorum.
Kredi kartı için bildiğim kadarıyla Sigortalı olman şart eğer yanlış hatırlamıyorsam, yani adamlara senin o limiti ödeyecek kadar rahat gelirin olmasını ispatlamak gibi.yapabilirsin dostum sıkıntı olmaz ;)
Daha fazla bilgisi olan varsa söylesin bende çıkartmayı düşünüyorum.
Birde bankamatik kartlar ile internet üzerinden alışveriş yapabilir miyiz? mesela bankamatik kartınız var ama kredi kartınız yok gibi.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Axess kullanıyorum diğerlerine göre daha avantajlı yalnız aylık gelirini ispatlamak zorundasın
taksitli alımlarda axess daha önde diğerlerine göre ama sana bunu al diyemeyiz yanlış olur kaynağından bilgi alman daha güzel olacaktır