Benim yaşım daha 17 mağlum kredi kartı kullanamıyorum ama kredi kartsız alışveriş yapabileceğim KAPSAMLI site/ler var Kapıda ödeme imkanı olan ben 1 kaç tane buldum ama pek kapsamlı değildi 2-3 eşya vardı genelde bilgisayar ürünleri fazlaca olan bi site önerebilirmisiniz?
Kredi Kartsız Alışveriş Sitesi
- 1
- 2
çoğu site zaten banka havaleside kabul ediyor, ürünü havale ile ödemeyi belirtirsin, sonra havaleni yapar ve siteye geri bildirirsin. ardından havalenin ulaşıp ulaşmadığını kontrol ediyorlar, para ellerine geçincede aynı gün kargoya veriliyor.
hepsiburada.com ddaki ürünler ikinci el mi?
Evet 2. el sıfırda vardır belki :)Hayır. Hepsiburada.com Kesinlikle "0" ürün satmaktadır. Gittigidiyor.com veya sahibinden.com ile karıştırmış olmayasınız?
Çünkü bir çok alışveriş yaptım ve "0" ürün satıyor.Bundan kesinlikle emin olabilirsiniz...Son Düzenleme: Fattur ~ 11 Eylül 2009 04:31
Merhaba herkese,arkadaşlar bu tür siteler mağaza siteleri değil ki ikinci veya ilk el satışı değerlendiriyorsunuz.Satıcılar da sizin bizim gibi insanlar sonucta kimin ne tür sattığı hakkında sabit bir fikir yürütülemez bu noktada.Alırsın malı bakarsın beğendiysen onay verirsin para satıcıya aktarılır,budur.İkinci el diyorsan onay vermez geri iade edersin.Gittigidiyor da sifirrisk sistemi oldukça başarılı.Sanki gold un sitesine girip alışveriş yapıyormuşsunuz gibi konusuyorsunuz.Satıcılarn her biri farklı insanlar mal kötülemesi yapmayalım.Herkez tercih ettiği yerden alışveriş yapma özgürlüğündedir kötülemenin manası yok o iyi bu kötü diye.Kolay gelsin hepinize
www.kelepirfiyatina.com Bu siteden havale ile alışveriş yapabilirsin.Hiç denk gelmedim alışveriş sitelerinin kapıda ödeme imkanı sunmasına.varsa da çok nadir ve güvenilirliği düşündürücüdür.Havale işini kolaylaştırır ve kredi kartı derdinden kurtulursun.ben bu siteden memnun kaldım.hepsiburadan da alışveriş yaptım.ona benzer güzel bir site.
Editör haklı, kulaktan dolma lafla kesin bi kanıya varılamaz, denemeden bilemeyiz. Arkadaşımın tavsiyesi ile bir siteden goldmaster mobile cep hoparlörü aldım (http://www.palmiyebilisim.net/pr ... 81&products_id=4082). Adını duymadığım yeni bi site, ertesi gün orjinal kutusunda geldi, sıfır hata sıfır hasar. denemek lazım, olay bu...
Hepsi burada ile gitti gidiyor çok güzel
banka havalesiyle en kolayı, kredi kartın yoksa
www.palmiyebilisim.net
bankaya git, sıra numarası al, sıran gelince gişeye git, havale yapacağın hesap numarasını söyle, parayı ver, bu kadar...:)
- 1
- 2