Kriz Sonrası Şirket LogoLarı...
Kriz Sonrası Şirket LogoLarı
es-lowKriz Sonrası Şirket LogoLarı...bunlar harika yaaaa ... Cidden de bir önlem alınmazsa şaka maka markalar ne yazıkki böyle olacak ...
"Lacoste" ve "Ölen Bayan" mükemmelmiş, sağol
D-SOMURT ve Ölen Bayan harika.
çook teşekkürler ne güldüm yha zuhahahah Windowsun batması çok zor ama:=) Eline sağlık:D
gazi909siz akıllanmayacaksınıhangi konuda ? ? ?
bobiler.org adresinde görmüştüm bazıları.ama güzeller...
ben de hepsini bobiler.örg'de gördüm
Susamben de hepsini bobiler.örg'de gördübütün hepsi bobiler.org dan alıntı altını çizmek isterim 1haftada veya 2haftada bir hoşuma giden konulardaki bütün montajlara bakıp en güzellerini koymaya çalışıyorum....
spr :D:D Windows Mideye Pilav 11 :d:D
http://www.bobiler.org/kriz_sonrasi_sirket_logolari_2103 arkadaşlar burada birsürü fotoğraf var tam kopmalık :D:D:D
es-low senin alttaki hareketli imzan hiç hoşdil burası siyasi bi alanmı üstelik o kişi RECEPTAYYİP ERDOĞANSA onu sevmesende başbakan ve biz ayağın altındaki pislik bile olamayacak birinin başkanlık yaptığı devlette mi? yaşıyoruz :S
niye her seferinde gülen yada erdoğan konulu birşey olduğunda bu kadar tepki veriyorsunuz ister siyasi ister mecazi ... nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlıyorsunuz konu güzel paylaşım güzel ama mahvediyorsunuz ... şu ülkenin insanlarını bedava kömür gibi şeylerle kör edip biz %47 oy aldık diye konuşan bir insanın bu ülkede başbakanlık yapması çok komiğime gidiyor (yani örnekler çok daha neyi savunuyorsunuz?? mükemmel bir başbakan olduğunumu )
kriz teğet geçti hamdolsun diyenden ne beklenirki?? konu yine bu tür konuşmalara girdiğiniz için kapatılır büyük ihtimal (es-low un koyduğu imza da yasak olsa zaten uyarılırdı modaratör ya da adminler tarafından...)
daha da konuşmak isterdim dediğin gibi siyasi bir forum değil burası...
:D:D buda teğet geçer ...hamdolsun
derdim tayyip deyil başka biriside olsa sölerdim babamın oğlu dil ama sonuçda başbakan ve biz bu devlettte yaşıyoruz
Nese belkide gerek yok doğru sölüyosunuz yasak olsa yönetenler uyarırdı unuttum aha
ben en çok winampın kile ağlayan fetoyu sevdim.