Küçükçekmece Evden Eve Nakliyat Tanıtım Yazısı

8nakliyat
23-02-2014, 23:59   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2014

Küçükçekmece evden eve nakliyatpersoneli eğitimi çok önemlidir. İnsanlar eşyalarını bir yerlerden başka yerlere taşınırken aslında yeni bir düzene merhaba diyeceklerdir. Bu durum ister istemez bir huzursuzluk da yaratır. Yaşanmışlıklar, alışkanlıklar kolay kolay unutulmaz.

Personel eğitimi öncelikle kendini müşteri hizmetleri yetkilisinde gösterir. Operatör arkadaşın arayan müşteriye karşı nazik ve kibar tutumu o firmanın tercih edilmesinde en önemli hususların başında gelir. Pelin küçükçekmece evden eve nakliyat işinde anlaşılan randevu tarihinde aksamadan ve belirlenen zaman diliminde gelinmelidir. Yeterli personel sayısı hem hızlı iş bitimi hem de iş güvenliği açısından son derece önemlidir. Eksik personelle çalışılması, acele iş yapma, güçsüz düşme, dikkat eksikliği, zaman kaybı ve taşınma sırasında yaralanma ve hatta taşınan mala zarar verme çok kez karşılaşılan durumlardandır.

Taşınma işi öncesinde, sırasında ve sonrasında ekip lideri veya uzmanları tarafından müşteriye sürekli bilgi verilmelidir. Eşyalar özenle de-monte edilmeli, sağlam ve uygun şekilde paketlenmeli, dikkatle taşınmalı ve taşınılacak yere müşterinin istediği dizaynda tekrar kurulmalıdır.

Müşteri memnuniyeti her işte olduğu gibi Evden eve nakliyat işinde de önceliklidir. Bu adımlara dikkat edildiği sürede nakliyeciler de talepte bulunan kişilerde sorunsuz bir taşınma tecrübesi edinir ve diğer tanıdıklarına referans olurlar.