beyler gusül abdesti alırken kulağıma su kaçtı.hışırtı gibi ses oluyor kulağımda.tek ayak ustune zıpladım,burnumu kapayıp kulağıma hava verdim ama duzelme yok.ne yapmalıyım?
kulağıma su kaçtı acil yardım edin
Kardeş sen git tekrar belli tutmamış o :DD Ben sağlıkcı olarak tavsiyem su kaçan kulağının üstüne yat biraz çıkar elinlede arada az basınç uygula o tarafa yatık.
hangi tarafa kaçtıysa o tarafı ey ama zıplama kafanı ani hareket ettir 1-2 cm tim o yöne doğru
burnunu tıkayıp kulağına hava vermekle ancak kulak zarını patlatırsın veya sağır olursun,su olduğu yerde kalır.bu sağlıksız denemeleri yapmamalısın.
su kaçan kulağının üzerine yat, 5-10 dk içinde kulağından akacaktır ve eminim o sıcaklık hoşuna gidecek :)
burnunu tıkayıp kulağına hava vermekle ancak kulak zarını patlatırsın veya sağır olursun,su olduğu yerde kalır.bu sağlıksız denemeleri yapmamalısın.son cümle varya :D böyle bir e.rotizmi çağrıştırdı bende ne alakaysa :D
su kaçan kulağının üzerine yat, 5-10 dk içinde kulağından akacaktır ve eminim o sıcaklık hoşuna gidecek :)ama gerçekten çok hoş bir duygu nasıl o kadar ısınabiliyor ki ?
yattım ama geçmedi.bide arada ruzgar uğultusu gibi sesler geliyor.sebebini fark ettim.kafamdaki atardamarlardan birinin nabzı kulağıma ruzgar sesi gibi geliyo.uyuyamıyorum(dun geceden beri).şizofren gibi hissediyorum kendimi :S
yattım ama geçmedi.bide arada ruzgar uğultusu gibi sesler geliyor.sebebini fark ettim.kafamdaki atardamarlardan birinin nabzı kulağıma ruzgar sesi gibi geliyo.uyuyamıyorum(dun geceden beri).şizofren gibi hissediyorum kendimi :oho, dün su kaçtıysa sen uyurken su çoktan firar etmiştir.
kulağına hava üflediğin için zarar verdiğin birşey olabilir, kulağını muayene ettirmeni öneririm.
kardeşim sana malesef üzülerek söylüyorum. kulak zarın delinmiş ve iltihap kapmıs.benim başımdan geçti biliyorum.erken tedavini ol yoksa işitme kaybına uğrarsın.ben uğradım geç tedavi olduğum için pişman oldum.illede dr a git kardeşim...
kardeşim sana malesef üzülerek söylüyorum. kulak zarın delinmiş ve iltihap kapmıs.benim başımdan geçti biliyorum.erken tedavini ol yoksa işitme kaybına uğrarsın.ben uğradım geç tedavi olduğum için pişman oldum.illede dr a git kardeşim...Hacı kulağımda ağrı veya tıkanıklık yok ama.korkutma beni yav. :(
yorumların içinde bir tek serkan karadaş'ın önerisi yenilir yutulur cinsten diğer arkadaşlar adama bi demediğiniz şu kaldı bunuda ben ekleyeyim
Su kaçan tarafı duvara vur :D
dostum o su cıkmıstır psikolojik bi durum olmasın benim gecen sene kulagıma pire kactı allahım kafama ates etmeyi bile düsündüm bi bidon su döktüm kulagıma fayda etmedi ertesi gün bi barnakladım pire vefat etmiş ama baya bi kulagım gıdıklanıyo gibi hissetmistim :D.
olabilir belki ama hala kulağımdaki hışırtı geçmedi.yapacak bişey yok heralde.bekliyorum gecmesini
valla allah sabır versin cok uyuz bi durum olmadı doktora felan git dostum bi baksın hava olayını yapmasaydın keşke bence o hava üfleme yüzünden devam ediyo.
Hacı kulağımda ağrı veya tıkanıklık yok ama.korkutma beni yav. :(
o zaman pamuk tıka sıcak tut rüzgarlı bir bölgede isen kesinlik ile bunu yap.doğu güneydoğu gibi soğuk şehirlerde kalıyorsan pamuksuz gezme ta ki ses kesilinceye kadar
amacım korkutmak değil doktora gitmeni çabuklaştırmaktı hacımmm...:))