promete sormuş:
öncelikle tşkler sorum şu
kullandığım intel tabanlı pc de mac os leopard işletim sistemini çalıştırabilirmiyim. yani mac os lar atrık intel işlemcilerle uyumlu ancak tümüyle bu uyum geçerli mi
bir diğer husus xp ile birlikte kullanma imkanım olabilirmi ve son olarak muhtemel mac os kullanıcısısınızdır. dizüstünü sadece sörf video izleme ve chat maksatlı kullanıyorum yani normal işletim sistemi özellikleri dışında sadece download menager video izleme ve müzik yazılımları ve internet gezgini (firefox örneğin) yüklüyorum (oyun ve üst kullanıcı yazılımlar autocad, visual studio veya 3d işleme gibi yazılımlar kullanmıyorum) herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım yazılım bulma sorunu kısıtlı kullanım gibi (sanmıyorum ama emin olmak maksatlı bir soru)
şimdiden cevap için teşekkürler özellikle 2 işletim sistemi kullanma (xp ve leopard) konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: MacOS(X)
Sistem Özellikleri:
kullandığım dizüstü
Core Duo T2080 (1,73 ghz)
Çipset (ATi RC410ME + SB450)
ATI RADEON X200 SM 256MB ekran kartı
1.500 dd2 667 mhz ram (kingston)
80 gb. sata harddisk
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; .NET CLR 2.0.50727)