arkadaşlar kullanıcı adım nasıl deşir..krals. artık sıktı...başka bir şey yazsam olurmu..nerden yapılır..PROFİL den olmuyor....
KULLANICI ADI
valla bende çok değiştirmek istiyorum da bende yapamıyorum bilen birisi varsa çok iyi olur...
Yeni tasarımı bekleyin.Selçuk İslamoğlu yeni tasarımda bir kereye mahsus değiştireleceğini söyledi.Eğer sabırsız olursanız Selçuk abiye pm atın Ömer'le Burak'ı değiştirmişti.Mesaj sayınız az yeni bir hesap açabilirsiniz, imzanıza eski isminizi hatıra olsun diye yazabilirsiniz.Bende istiyorum ama 1900'e yakın mesajı bırakmak salaklık olur (:
enes39Yeni tasarımı bekleyin.Selçuk İslamoğlu yeni tasarımda bir kereye mahsus değiştireleceğini söyledi.Eğer sabırsız olursanız Selçuk abiye pm atın Ömer'le Burak'ı değiştirmişti.Mesaj sayınız az yeni bir hesap açabilirsiniz, imzanıza eski isminizi hatıra olsun diye yazabilirsiniz.Bende istiyorum ama 1900'e yakın mesajı bırakmak salaklık olur (:Hep bu tür konuda bunuda ayrıcalık gibi duymak söylemeniz canımı sıkıyor... Ömerin ismi,ÖMMMERRRRRR olarak ismi uzun oldugundan scorpion olarak degiştirildi..nedeni forum tasarımında bozukluklar oluşturdugundan.. benim ismim ise.. Selçuk abiye Sene başında byburak2008 oldugudan ismimin..
Sene başında önceki senede kaldı selcuk abi diye bir şaka yaptım oda neden olmasın 2009 senesine atlatdım gibisinden bir şakayla karşılık verdi:) ByBurak2008'den oldu ByBurak2009 Bunda ne var yani bu tür konularda bundan bahsetmezseniz mutluluk duyucagım...
İyi hatırladınız...
Evet, 1 kereliğe mahsus olmak üzere nickinizi değiştirebileceksiniz. Ama bu 1 kerelik hakkınız küçük/büyük harf değişikliği için geçerli değil (Türkçe karakterler dışında)
Bu sistemin hazır olduğunu söyleyeyim şimdiden.
Selçuk İslamoğluİyi hatırladınız...Görelim Artık.Evet, 1 kereliğe mahsus olmak üzere nickinizi değiştirebileceksiniz. Ama bu 1 kerelik hakkınız küçük/büyük harf değişikliği için geçerli değil (Türkçe karakterler dışında)
heryer ajax kaymamıyordur umarım. Şu yükleniyor bu yükleniyor. Lütfen bekleyiniz.Bir zaman ajaxa kafayı taktım şimdi soğudum. Google sevmiyor ama.
Kullanıcı adınızı niye değiştirmek istiyorsunuz ki?
Selçuk İslamoğluİyi hatırladınız...Hazırsa niye geçmiyoruz altyapıyımı hazırlıyorsunuz?Cidden çok merak ettimEvet, 1 kereliğe mahsus olmak üzere nickinizi değiştirebileceksiniz. Ama bu 1 kerelik hakkınız küçük/büyük harf değişikliği için geçerli değil (Türkçe karakterler dışında)
Benimki değişsin adım olan Sevda olsun :D
pcwordBenimki değişsin adım olan Sevda olsun :Aynı isimden varsa olmaz
Ben raslamadım,hatta arattım çıkmadı.Valla hiç kimse ismimi kapmasın benim nickim olcak Sevda :D boğarım bak
Belki soyadımı da sadece ilk harfi büyük olacak şekilde yazarım diyordum ama ismimi pek beğenmediğimden (Türk sinemasının bazı karakterlerinden ötürü:)) soyadım büyük kalsın (anlamı: savaşta ele geçirilen ganimet) oradan kurtaralım.
bende direk Uğur diye sordum ama bakıcaz, varsa aynısı olmaz dedi Selçuk bey, bekliyoruz yeni tasarım sonunu artık..
pcwordBenimki değişsin adım olan Sevda olsun :"sevda" isminde kullanıcı var. Baş harfi büyük "S" olunca sanırım olur.Ayrıca üye isimleri için https://www.chip.com.tr/forum/uyeler.html buraya bakabilirsiniz.
__SEVDA__ BUNDAN VAR BENİM İSTEDİĞİM GİBİ Sevda bulamadım.Ama sanırım yinede kabul olmaz ,öf.. Ne çok sevda varmış,pehhh.Üyeler linkide iyi oldu yeni görüyorum bu linki sağol.
14081408"sevda" isminde kullanıcı var. Baş harfi büyük "S" olunca sanırım olur.Veritabanından Eğer büyük küçük harf duyarlılığı yoksa Sevda SEVda SevDa Sevda geçen ne varsa bu kişi var der üye olurken.Ayrıca üye isimleri için https://www.chip.com.tr/forum/uyeler.html buraya bakabilirsiniz.
ben giriş yaparken pcmaker yada PcMaKeR diye giriş yapıyorum giriyor buda veritabanının büyük küçük harf duyarlılığı yok anlamına gelir
14081408"sevda" isminde kullanıcı var. Baş harfi büyük "S" olunca sanırım olur.Bu sıra neye göre?Ayrıca üye isimleri için https://www.chip.com.tr/forum/uyeler.html buraya bakabilirsiniz.
Ben nickimden memnunUM gayet şık, düzenli, bilimsel, cezbedici, HARİKA!
Onur Baba'dan sonra bunları söylemek az geldi