uyarsa ne olur uyarmasa ne olur sorusuna cevabım: her zaman kulladığınız bir program var, programı açmak için bir komut giriyorsunuz sonra tekrar ekstradan bir izin daha giriyorsunuz. sizce bu saçma değil mi?
bilgisayar açılışında parola istemesine gerek yok. gereksiz yere neden her bilgisayarın açılışında parola gireyim bilgisayara? vakit kaybından başka bir şey değil bu benim için.
dediğiniz gibi soru sormak yerine deneyebilirdim. aslında tüm sorularım yanıtlarını deneme yanılma yöntemiyle bulabilirdim. peki forum sitelerinin amacı nedir sizce? başka kişilerin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak değil mi? google de araştırabilirim tabi ki ama şunu da yapabilirim şimdi. burada her sorulan soruya google de araştır yazabilirim. e herkes heryerde her soruya bu cevabı verirse ne olacak?
istediğimi ik cümleyle yazmıştım çok basit şekilde ama bu sefer detaylı şekilde anlatayım. lütfen cevabını bilen bir arkadaş yazsın.
windows 7 açılırken herhangi bir şifre sormasını istemiyorum. (bunu yönetici hesabına parola girildiğinde açılışta parola isteme ihtimaline karşı söyledim. eğer istemeyecekse yönetici hesabına parola ile korumak bir sorun teşkil etmeyecek.)
ikinci bir kişinin ayrıca hesap açmasını istemiyorum. zaten bu bilgisayarı tek kişi kullanıyor.
kullanıcı denetimi hesabındaki ayarın "Yalnızca programlar bilgisayarımda değişiklik yapmaya çalıştığında beni uyar" olmasını istiyorum fakat istediğim programların "örneğin şu an msn çalışırken ekstradan izin istiyor" izin istemeden çalışmasını istiyorum.