kullanıcı hesaplarının türünü nasıl değiştirebilirim ve bilgisayar açılınca kullanıcı hesaplarını seçme ekranını nasıl açabilirim ? :)
kullanıcı hesabı
- 1
- 2
Tam dosya yolunu biliyorsan http://www.gezginler.net/indir/recuva.html veya http://www.gezginler.net/indir/recover-my-files.html bu programları dene.
Hesabı geri getiremezsin tam dosya yolunu biliyorsan dosyaları kurtarmayı deneyebilirsin başarılı olur veya olmaz kesin birşey söyleyemem.
Başarılı olacağını sanmıyorum ama sistem geriyüklemeyi bir dene istersen.
sistem geri yüklemeyi denedim ama bi fayda etmedi..bana eski kullanıcı hesabı lazım..dünde aynı şey oldu sistem geri yüklemeyi denedim oldu..ama bugün tekrar böyle durum olunca sistem geri yüklemeyi denedim bi fayda etmedi..bu sorunu nasıl halledebilirim ? :)
Deepfreez kullanabilirsin bilgisayarını deepfreez'i kurduğun güne sabitler doya silsende kaydetsende bilgisayarı yeniden başlatınca eski hâline geri döner. (Deepfreez kullanacaksan korsan kullanma ve programı iyi araştır.)
Xp kullanıyorsan diğer hesabın belgelerim klasörü duruyormu oraya bak. Aynı isimde yeni kullanıcı hesabı açabilirsin ama eskisini geri getiremezsin.
bende açılmıyor..kendiliğinden ilk baştaki kullanıcı hesap açılıyor..sonra açılan hesaptan oturumu kapat ya da kullanıcıyı değiştir dedikten sonra öbür kullanıcıya geçebiliyorum..başta bilgisayar açılınca hangi kullanıcıya girmek istersin seçeneği yok yani kullancı seçimi yok..işte bende bilgisayar açılınca hangi kullanıcıyı seçeceğim sorulsun.. :) :) bunu nasıl yapabilirim bilgisayar açılınca hangi kullanıcı seçimini ? :)
bende açılmıyor..kendiliğinden ilk baştaki kullanıcı hesap açılıyor..sonra açılan hesaptan oturumu kapat ya da kullanıcıyı değiştir dedikten sonra öbür kullanıcıya geçebiliyorum..başta bilgisayar açılınca hangi kullanıcıya girmek istersin seçeneği yok yani kullancı seçimi yok..işte bende bilgisayar açılınca hangi kullanıcıyı seçeceğim sorulsun.. :) :) bunu nasıl yapabilirim bilgisayar açılınca hangi kullanıcı seçimini ? :)
Burayı incele.