-Kutu içerisindeki kullanıcı adını tıklayarak bilgisayar açmayı- ortadan kaldırmak için kullanıcı hesabımı sildim.. Ve Belgelerim klasöründeki dosyalar şu anda ortadan kalkmış görünüyor. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Kullanıcı hesabım silindi..
yeni birtane açmayı denedinmi olmuyorsa sistem geri yüklemesi yap düzelir
eğer sistem xp ise silerken dosyaları tut die bi buton var ona basarsan o anki kulllanıcının masaüstüne silmiş olduğun kullanıcınin adında bir kılasöraçar ve içine atar eğer masaüstünde o işimde bir klasör falan varsa işler karışmış olabilir. dosya kurtarma programları ile kurtar mayı dene ha bide şansın carsa Documents and Settings klasöründe kullanıcı adı ile duruyor oolabilir bazen silmiyor.
kullanıcı hesabı oluşturma hk... diye bir yer var hakkında bilgi alın kısmının altında solda orayı bi bak istersen
ustunahmetkullanıcı hesabı oluşturma hk... diye bir yer var hakkında bilgi alın kısmının altında solda orayı bi bakBulamadım link verebilir misiniz?
sınırlı hesab nasıl oluştu.
Bir bilgin varmı.
eğer olmuyorsa administrator hesabıyla girmeyi dene bilgisayara. Onun silinmesi imkansız.
güvenli kipte açmayı dene orada admin hesabını gösterecek giriş yap. o zaman kullanıcı oluşturabilirsin.
arkadaşım sen su anda windowsa gire biliyormusun giremiyor musun ben anlamadım gire biliyorsan eğer guest veya sınırlı deilse oluşturman lazım yada edministratörden girceksin paralosını bilmiyom dersen iş zorlaşır ama hallederiz neyse xp için anlatim vista da da benzer dir hangi sistemi kullanıyorsun bilmiyorum ama:
denetim masası>kullanıcı hesapları>yeni hesap oluştur>ad gir>burası sanakalmış bilgisayar yöneticisinide seçe bilirsin sınırlıyıda sınırlı ile kullanıcı falan oluşturamassın mesala>hesabı oluştur diyosun bu kadar.
denetim masasında kullanıcı hesaplarını göremiyoorsun yada giriyorsun sadece adını resmini falanmı deiştirmene izin veriyor bir hata mı çıkıyor arkadaşım lütfen bilgilendir.