Merhablar
benm kullanıcı hesaplarıyla ılgılı bır sorunum var
sorun soyle kı 1 hesap var bnm hesabım admın ben bır admın hesap daha actım kardesım ıcın daha sonra pc kapttım actıkdan sonra yenı actıgım hesapla acıldı ve bnm hesabım kayboldu ve tabıkıde kısısel dosyalrımda suanda hesapım yok ama hardsımde halende hafızadalar boyuta bakarak analyabılıyorum eskı hesabımı nasıl gerı getırebılırım yardımcı olabılırmıınız acaba beklıyorum tesekkruler
saygılırımla
Kullanıcı Hesap Sorunu
Sanırım siz Administrator hesabından kullanıyordunuz ve dolayısıyla yeni hesap açınca O hesaptan bilgisayarın çalışması normaldir.
KArdeşiniz hesap ismi ekrana geldiğinde CTRL+ALT-DELETE kombinasyonunnu iki kez üst ist e yapar ve kullanıcı ismine Administrator yazıp enterlar iseniz Admin hesabından açılış yapabilirsiniz. fakat bunu her seferinde yapmanız gerekir.
Yada Tweakxp gibi bir program ile oto logon u kaldırabilirsiniz.
Fakat Size şöyle daha basit bir çözüm önerebilirim.
Bilgisayarınızı Güvenli modda açın.
Bilgisayar açılışında F8 tuşuna bir kaç kez basın karşınıza çıkan mod seçeneklerinden. Güvenli mod u seçip bilgisayarınızı açın.
açıldıgında karşınıza Administrator hesabıda çıkıcaktır.
Administrator hesabında bilgisayarınızı çalıştırın.
Eğer bahsettiğiniz özel dosyalarınız bu Hesapta ise dosyalarınızı diskin farklı bir bölümüne atın C: veya D: sürücüsü içine ve yeni bir kullanıcı daha açın kendiniz için. ve bilgisayarınızı yeniden başlatıp yeni açtıgınız hesapdan açılış yapın ve kopyaladıgınız dosyaları istediğiniz yerlere geri alın.
DOSTUM HANGİ HESAPTAN AÇARSAN AÇ KULLANICI DOSYALARINA ERİŞMEK İSTİYORSAN HARDDİSK (C:, D: VS.)İÇİNE GİR ORADA USERS KLASÖRÜNE GİR. ORADAKİ KULLANICI KLASÖRLERİNDEN BİRİNDE ARADIĞIN DOSYALARI BULACAKSIN. TABİ KAYBOLAN HESABININ İSMİNE SAHİP OLAN KLASÖR İÇİNE GİRMELİSİN.
hesabınızı geri getirmek için denetim masaı-kullanıcılar-kullanıcıların hesap açma şeklini değiştir-den iki tik i kaldırın
onlar
"karşılama ekranı kullan" zaten bunu kaldırınca diğeri deiptal olur..
açılış klasik kodlu hale döner oraya eski kullanıcı adınız "administrator" yazıp şifrenizi girince admin hesabını açar..
kardeşin kendi ad şifreyi yazınca o hesap açılır..
physfghesabınızı geri getirmek için denetim masaı-kullanıcılar-kullanıcıların hesap açma şeklini değiştir-den iki tik i kaldırınBu şekildede yapılabilir. daha kolay bir alternatif.
onlar
"karşılama ekranı kullan" zaten bunu kaldırınca diğeri deiptal olur..açılış klasik kodlu hale döner oraya eski kullanıcı adınız "administrator" yazıp şifrenizi girince admin hesabını açar..
bilgisayar acılırken şifre soran yer geldiğinde iki kez ctrl + alt + del e bas cıkan pencerede kullanıcı adına "administrator" yaz şifreni yaz giriş yap
_cypher_bilgisayar acılırken şifre soran yer geldiğinde iki kez ctrl + alt + del e bas cıkan pencerede kullanıcı adına "administrator" yaz şifreni yaz girişsadece soruyu değilde verilen cevaplarıda okursak iyi olur bence soruyu soran kişi açısında daha net cevaplar çıkar..
sakarboysadece soruyu değilde verilen cevaplarıda okursak iyi olur bence soruyu soran kişi açısında daha net cevaplar çıkar..butun cevapları okudum da kullanıcı hesaplarıyla ugraşmaya gerek yok die yazdım onu 2 kez ctrl alt del yapınca karşılama ekranı kapanıo
_cypher_butun cevapları okudum da kullanıcı hesaplarıyla ugraşmaya gerek yok die yazdım onu 2 kez ctrl alt del yapınca karşılama ekranı kapanıoyanlış anlaşılmak istemem doğru diyosun zaten dediğin doğruda benim kastım aynısı ben yazdım en üstte.herkez farklı bir alternatif yazarsa karşıdaki kişi için daha iyi olur diyerekten söyledim.
şimdi gordum yazmışsın ben mesajı yazarken felan editledin heralde kacmıs gozumden
forumun aktif konularına giriom ordan sırayla hepsini acıp bakıom aradaki zamn farkında sayfaya yeni mesjlar eklenio tabi
sakarboySanırım siz Administrator hesabından kullanıyordunuz ve dolayısıyla yeni hesap açınca O hesaptan bilgisayarın çalışması normaldir.verdıgınız bılgı ıcın cok tesekkruler sızın dedınız gıbı gırdım ve kullanıcı adımla gırıs yaptım daha sonra @physicist kulllnıcınısın dedıgı yolu yaptım ve sımdı gırıs yapabılıyorum ama dıger kullanıcı hesabını sılemıyorum sadece tek pc yonetıcı kalsın ıstıyorum onu nasıl sılebılırım şimdiKArdeşiniz hesap ismi ekrana geldiğinde CTRL+ALT-DELETE kombinasyonunnu iki kez üst ist e yapar ve kullanıcı ismine Administrator yazıp enterlar iseniz Admin hesabından açılış yapabilirsiniz. fakat bunu her seferinde yapmanız gerekir.
Yada Tweakxp gibi bir program ile oto logon u kaldırabilirsiniz.Fakat Size şöyle daha basit bir çözüm önerebilirim.
Bilgisayarınızı Güvenli modda açın.
Bilgisayar açılışında F8 tuşuna bir kaç kez basın karşınıza çıkan mod seçeneklerinden. Güvenli mod u seçip bilgisayarınızı açın.açıldıgında karşınıza Administrator hesabıda çıkıcaktır.
Administrator hesabında bilgisayarınızı çalıştırın.
Eğer bahsettiğiniz özel dosyalarınız bu Hesapta ise dosyalarınızı diskin farklı bir bölümüne atın C: veya D: sürücüsü içine ve yeni bir kullanıcı daha açın kendiniz için. ve bilgisayarınızı yeniden başlatıp yeni açtıgınız hesapdan açılış yapın ve kopyaladıgınız dosyaları istediğiniz yerlere geri alın.
physfghesabınızı geri getirmek için denetim masaı-kullanıcılar-kullanıcıların hesap açma şeklini değiştir-den iki tik i kaldırınverdıgınız bilgi için tesekkruler dedınız gbı yaptım ve acıldı
onlar
"karşılama ekranı kullan" zaten bunu kaldırınca diğeri deiptal olur..açılış klasik kodlu hale döner oraya eski kullanıcı adınız "administrator" yazıp şifrenizi girince admin hesabını açar..
dıger hesabı sılmek ıcın calsıtırdan falan gıdılen bır yol vardı ama nasıldı tam bılmıyourm
admin hep kalır üzerine yeni yönetici kurarsan o zaman iptal olur ama yine vardır sadece gözükmez...
hatta pc leri hacklemenin bi yolu da budur...admine şifre koymayan kullanıcının pc yi açarsın...yani hep admin olur.
gerekli yedeklemeni yaptı isen diğer kullanıcıya geçip karşılama ekranını aktifle admin i görmezsin...
Hangi sürücüyü kullanıyorsan "C:\Documents and Settings\" sonra kendi kullanıcı hesabinin adını yaz belki dosyalarının bulunduğu klasöre ulaşabilirsin hımm bide
"verdıgınız bılgı ıcın cok tesekkruler sızın dedınız gıbı gırdım ve kullanıcı adımla gırıs yaptım daha sonra @physicist kulllnıcınısın dedıgı yolu yaptım ve sımdı gırıs yapabılıyorum ama dıger kullanıcı hesabını sılemıyorum sadece tek pc yonetıcı kalsın ıstıyorum onu nasıl sılebılırım şimdi"
güvenli moddan bilgisayar yöneticisi olan bir hesaba gir oradan var olan kullanıcıların hasap türnü değiştirden değiştiebilirmisin eğer sınırlı kitli ise o hesaba girip değiştirmen gerekir eğer olmazsa alternatif yollar araştırım birde bu kullanıcı hesaplarınıo düzenlemek için geliştirilmiş programlar onlardan birini kullanabilirsi
Ya ne komik bir durum ben yazı yazarken yeni bir hesap oluşturdum ve yani bu duruma bilerek geldim ve çözümü buldu ve tekrar pc yi açtığımda bu sorunla karşılaştım ve çözümünü bulamadım tam bir komedi ama olsun yazıyı tekrar açıp okudum düzelttim bilerek başına iş açan aptalın biriyim :):)
Yardımaları için herkese tesekkurler cok sağolun
BİLGİSAYARIMA SAĞ TIKLA LİSTEDEN "YÖNET" SEÇENEĞİNİ TIKLA ÇIKAN KONSOLDA YEREL KULLANICI VEGRUPLARI ÇİFT TIKLA SONRA KULLANICILARI ÇİFT TIKLA ORADA SİLMEK İSTEDİĞİN KULLANICILARI SİLEBİLİRSİN.
AMIGA500BİLGİSAYARIMA SAĞ TIKLA LİSTEDEN "YÖNET" SEÇENEĞİNİ TIKLA ÇIKAN KONSOLDA YEREL KULLANICI VEGRUPLARI ÇİFT TIKLA SONRA KULLANICILARI ÇİFT TIKLA ORADA SİLMEK İSTEDİĞİN KULLANICILARI SİLEBİLİRSİN.Cok tesekkurleer bu yolu kıullandım ve sıldım sağolun